Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Going crazy

Kiderült, György hercegnek melyik énekes öltözéke tetszik a legjobban

2022. november 18.

2 perc olvasás

Gyulai Bence
jubileum vilmos herceg György herceg Craig David
Kiderült, György hercegnek melyik énekes öltözéke tetszik a legjobban
© Fotó: Henry Nicholls - WPA Pool/Getty Images

Hát ez cuki: György herceg az egyik énekestől teljesen lázba jött a dédnagymamája jubileuma alkalmából tartott koncerten.


Egy cuki részlet derült ki György hercegről még II. Erzsébet idén júniusban ünnepelt jubileuma kapcsán. Rengeteg sztár lépett fel a palotakoncerten, és most már tudjuk, közülük ki lett a trónörökös fiának kedvence.

Vilmos herceg árulta el

Június 4-én volt a Platinum Party at the Palace nevű rendezvény, és olyan sztárok léptek fel II. Erzsébet trónra lépésének 70. évfordulója alkalmából, mint a Queen, Diana Ross, Elton John, Rod Stewart, Andrea Bocelli és a Duran Duran.

De csak az egyik énekesnek sikerült a 9 éves György hercegből extrém reakciót kiváltani: Craig Davidnek. A People magazin írja, hogy a Jonathan Ross Show-ban szerepel majd a 41 éves sztár, és egy előzetesből derül ki, hogy maga meséli el, mekkora sikert aratott az ifjú hercegnél. Illetve nem is ő úgy általában, hanem konkrétan a fellépőruhája. Mindezt Craig David ráadásul egyenesen az apukától, azaz Vilmos hercegtől tudta meg a beszámolója szerint:

odajön Vilmos herceg, odajön hozzám, és ezt mondja: »György fiam teljesen bepörgött attól a kék flitteres öltözéktől, amit viseltél!«

Kicsit szabad fordítás a teljesen bepörgés, az eredetiben a „going crazy” kifejezés szerepel. De a lényeg, hogy alább látható a kék flitteres melegítő, aminél menőbbet György herceg el se tud képzelni.

Craig Davidről egy kicsit többet

Craig David a világ más tájain (már) nem annyira ismert, mint a hazájában, ezért talán jól jön róla egy pár soros emlékeztető. Úgy kezdődött a karrierje, hogy ő énekelte a XX. század egyik utolsó nagy brit slágerét: a Re-Rewind (The Crowd Say Bo-Selecta) 1999. november 29-én jelent meg. Az énekes akkor még csak 18 éves volt, aztán 2000-ben lett egy még híresebb slágere, a 7 Days. Az első évek nagy sikereit aztán már nem sikerült többször megismételni, 2007 óta Craig David a legritkább esetekben bukkan csak fel külföldi slágerlistákon, de a briteknél továbbra is számottevő ismertségnek és népszerűségnek örvend.

Bónusztény a végére: Craig David egy évvel idősebb Vilmos hercegnél.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves