Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Karácsonyi ajándék

Megérkezett az év legnevetségesebb karácsonyi listája: Gwyneth Paltrow mindenkit túlszárnyal

2022. november 02.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara
karácsony Gwyneth Paltrow goop színésznő
Megérkezett az év legnevetségesebb karácsonyi listája: Gwyneth Paltrow mindenkit túlszárnyal
© Fotó: Charley Gallay / Getty Images

Gwyneth Paltrow az utóbbi időben csak merész húzásaival és meghökkentő kijelentéseivel hívja fel magára a figyelmet. Most a karácsonyi ajándéklistával sikerült. 


Az 50 éves színésznő márkája, a Goop minden évben készít karácsonyi ajándéklistákat. Gwyneth Paltrow webshopja idén még önmagát is felülmúlta, hiszen a csapatnak egy igazán furcsa és nevetséges listát sikerült összehoznia. 

Gwyneth Paltrow ajándéklistája elképesztően mulatságos

Már szinte hagyomány, hogy a Goop minden évben készít pár igazán különleges ajándéklistát. Ez most sem maradhatott el, a webshop szétválogatta az egyes kategóriákat, így készült kalauz szakácsoknak, utazóknak, gyerekeknek és szerelmespároknak. A legtöbb kategóriában viszonylag átlagos termékeket találunk, ez alól kivétel a Ridiculous but Awesome vagyis a Nevetséges, de király fül. 

A lista egyik legbizarrabb pontja egy 28 ezer dolláros bőrből készült szexszék, aminek a lábait sárgarézből alkották meg. Ám találunk szexgépet, és leegyszerűsített okostelefont is a karácsonyi ajándékkalauzban. Az utóbbinak az ára igazán borsos, hiszen a 300 dolláros készülékkel csakis telefonálni, üzenetet küldeni, és zenét hallgatni lehet. 

Gwyneth gondolt a háziállatokra is, többek között helyet kapott a listán egy 400 dolláros Gucci kutyapiszok tartó, és színes kréta, amivel befesthető a kis kedvencek bundája. 

Az ajándékkalauz rengeteg méregdrága, sokszor már teljesen haszontalan dolgot tartalmaz. Szerepel rajta egy 24 karátos arannyal bevont borotva, amit a színésznő webshopja férfiaknak javasol. A lista összetétele igazán furcsa, például egy kategóriában szerepel a szauna és a Chanel-táskák. A teljen kínálatot itt nézheted meg


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves