Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

INTIMITÁS

Gwyneth Paltrow megosztotta, milyen szexuális tanácsokat ad a gyerekeinek

2022. július 24.

2 perc olvasás

Kovács Gréta
Gwyneth Paltrow goop szexualitás intimitás felvilágosítás
Gwyneth Paltrow megosztotta, milyen szexuális tanácsokat ad a gyerekeinek
© instagram.com/gwynethpaltrow

A szexpozitív hozzáállásáról híres színésznő szeretné, ha a gyermekei számára nem lenne ciki az intimitás.


Az Oscar-díjas Gwyneth Paltrow egy ideje már nemcsak színésznőként tevékenykedik: 2008-ban ugyanis megalapította szexpozitív lifestyle márkáját, a Goop-ot, ami az elmúlt években főleg a vagina és az orgazmus illatú gyertyáiról és a Kegel-szerű gyakorlatokhoz használható Jade-tojások árusításáról vált híressé. Nemrégiben pedig egy intimitással és szexualitással foglalkozó sorozata is lett a színésznőnek, melyet a Sex, Love & Goop néven lehet megtekinteni a Netflixen.

Gwyneth Paltrow szerint nem ciki a szexualitás

A sorozat egyik promóciós turnéján a színésznő bevallotta, hogy fiatalkorában azt verték belé az iskolai szexuális felvilágosító órákon, hogy a szex egy rossz dolog és ciki, ha valaki szexelni akar.

Szerintem ezért nem akar egy gyerek sem beszélni a szüleivel a szexről, pedig ez egy nagyon fontos dolog. Én fiatalkoromban szinte rosszul éreztem magam, ha a szexre voltam kíváncsi, ez pedig utólag már látom, hogy mennyire nem volt normális.

-        mondja a színésznő, aki tapasztalatai miatt elhatározta, hogy exével, az énekes Chris Martinnal közös gyermekeik, a 17 éves Apple és a 15 éves Moses szexuális felvilágosítását nagyon nyíltan, lazán és őszintén fogja kezelni.

Gyerekei szexuális felvilágosítását már jó korán megkezdte

Gwyneth Paltrow állítása szerint gyerekei szexuális felvilágosítását már jó korán elkezdte, hogy a srácai ne idegenektől, teljesen cikis körülményke között értesüljenek az alap dolgokról, hanem akkor már legyenek tisztában azzal, mi, hogy működik.

Teljesen természetes és közömbös módon beszélek velük a szexről. Azt akarom, hogy kíváncsiak legyenek, de csak azt csinálják meg, ami nekik jól esik. A szex normális esetben mindkét félnek jó, nemcsak egynek, erre próbálom őket is nevelni

— mondta Gwyneth, aki szerint sokan ott rontják el a szexuális életüket, hogy annyira belefeledkeznek a partnerük igényeinek kielégítésébe, hogy teljesen feladják a vágyaikat és nem lesz bennük több örömük. 

Saját vágyairól nem nyilatkozik

Mikor az egyik riporter megkérdezte a színésznőt, hogy ő milyen szexuális praktikákat alkalmaz és milyen módon tartja fent a tüzet a házasságában, Gwyneth csak annyit válaszolt, hogy a férje pontosan tudja, hogyan elégítse ki az élet minden területén és fantasztikus a házasságuk – de több hálószobatitokba már nem avatta be az újságírók hadát a színésznő. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves