Quantcast

7 életvezetési tanács Gisele Bündchentől

Gisele Bündchen elárulja, mi a titka a kiegyensúlyozott életének!

Gisele Bündchen itt van, hogy segítsen nekünk, hogy rátaláljunk a békére és a tökéletes bőrápolás titkára 2020-ban. A szupermodell, aktivista és a Dior 'Capture Totale' új kampányarca megosztott pár életvezetési tanácsot az ELLE magazinnal.

Bündchen az utóbbi időben nyíltan beszélt arról, hogy egy időben pánikrohammal és szorongással küzdött, a segítséget számára a meditálás, a fenntartható életmód és a szerelem jelentette.

Gisele most elárul 7 tanácsot, hogyan éld az életed és mire fókuszálj 2020-ban!

Élj kiegyensúlyozott életet!

Elsősorban magadon kell dolgoznod. Te vagy a saját valóságod megalkotója. Senki más nem hozhat döntéseket helyetted, neked kell kezedbe venned a saját sorsodat!

Engedd, hogy a szeretet irányítson!

Az én életemet a szeretet irányítja. Bármit is csinálok, mindig megkérdezem magamtól: "Ez szeretettel tölt el?" Én eszerint élek.

Ölelkezz (sokat)!

Imádom az öleléseket. Amikor szorosan megölelsz valakit, például a gyerekeidet vagy a férjed, akkor az öleléssel együtt érzed az energiájukat is. Átadod nekik a sajátodat, ők pedig neked.

Maradj közel a természethez!

Amikor 2004-ben elutaztam az Amazonas esőerdőbe, rádöbbentem, hogy mi történik ott és elhatároztam, hogy tenni fogok valamit annak érdekében, hogy megvédjem az esőerdőket, mert meg akartam védeni azt, amit szeretek. Jelenleg az elsőszámú projektem, hogy megvédjem a Földet és segítsek a regenerálásában. Muszáj erre fókuszálnunk!

Szánj időt azokra a tevékenységekre, amiket igazán szeretsz!

Edz, rajzolj, akármi is tesz boldoggá, mindig szánj rá elegendő időt! Válaszd szét az együtt töltött időd a férjeddel, a családoddal és a barátaiddal, de ne felejts el magadra is elegendő időt szánni!

Belőled csak egy van, különleges vagy!

Úgy élünk, hogy egy bizonyos kinézetnek kell megfelelnünk és dolgokat kell tennünk azért, hogy elfogadjanak minket, de ez egyáltalán nem helyes és csak felesleges stresszel jár. Muszáj elfogadnunk önmagunkat úgy, ahogy vagyunk, mert mindannyian különlegesek vagyunk. A világon több, mint hét milliárd ember él, de belőled csak egy van! Ünnepeld meg magadat!

Próbálj törekedni a legjobb énedre!

Az első dolgom, miután felkeltem, a meditálás, hiszen így tudok ráhangolódni a belső hangomra. Ettől pedig jól érzem magam a bőrömben. Fontos, hogy mindig legyen időd arra, hogy saját magadra fókuszálj!