Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

De Gosling

Eva Mendesnél rákérdeztek, hogy tényleg hozzáment-e Ryan Goslinghoz, íme a válasz

2022. november 18.

1 perc olvasás

Gyulai Bence
esküvő Eva Mendes házasság ryan gosling tetoválás
Eva Mendesnél rákérdeztek, hogy tényleg hozzáment-e Ryan Goslinghoz, íme a válasz
© Fotó: Instagram/EvaMendes

Eva Mendes a héten mutatta meg a tetoválását, és rögtön beindultak a találgatások, hogy csak nem házasodtak össze Ryan Goslinggal. Nos, a színésznő most válaszolt a nagy kérdésre.


Két napja robbant a bomba az Instagramon: úgy néz ki, összeházasodott Ryan Gosling és Eva Mendes. Az állítólagos esküvőre az alábbi posztból lehet következtetni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Hű, De Gosling!

Szóval mint kiderült, a 48 éves színésznő csuklóján a de Mendes felirat látható, amit spanyolból akár Mendesnének is lehetne fordítani magyarra. Na akkor most össze vannak ők házasodva? Egy bejelentésként kell értelmezni a fentieket?

Eva Mendes pénteken a Daily Mail híradása szerint a Kyle and Jackie O Show című rádióműsorban szerepelt, és persze rögtön feltették neki a nagy kérdést, hogy akkor most mi van ezzel a tetkóval, akkor most tényleg összeházasodtak-e Ken babát alakító szerelmével. Sajnos fel kell arra készülnöd lélekben, hogy elég frusztráló a válasza:

ki mondta, hogy nem házasodtunk már össze sokkal korábban? Szeretek titokzatoskodni!

De legalább a tetoválásról megtudtunk valamit

Szóval Eva Mendes azt direkt nem árulja el, hogy tényleg kimondták-e az igent vagy sem, de a tetoválással kapcsolatban elárul valamit, amiből azt lehet sejteni, hogy ha tényleg házasok, akkor már valóban nem friss a dolog.

Tényleg van ez a tetoválásom. Nem, nem műtetkó. De már évekkel ezelőtt csináltattam. Posztoltam egy képet, erre kaptam egy csomó szórakoztató kérdést

– hát ezekkel a szavakkal hagyja a témát a levegőben lógni Eva Mendes.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves