Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Royal family

4 európai uralkodó, akiről még nem is hallottál, pedig érdekesebbek, mint Katalin

2022. november 02.

3 perc olvasás

Kurucz Barbara
hercegnő királyi család uralkodó
4 európai uralkodó, akiről még nem is hallottál, pedig érdekesebbek, mint Katalin
© Fotó: instagram/@olympiagreece

Az európai királyi családok fiatal tagjai mesés életet élnek, van, aki modellkedik, míg más a luxusutazásaival hívja fel magára a figyelmet. 


Sokszor csupán a Windsor-ház tagjai kerülnek reflektorfényben, pedig más királyi családok is találhatóak Európában. Bár ők kevésbé ismertek, a fiatal hercegnők, hercegek mindent megtesznek, hogy felfigyeljenek rájuk. Stílusukkal, vagányságukkal pedig rendszerint túlszárnyalják Katalint és Meghant. 

Ők a királyi családok legnépszerűbb tagjai

A nemzetközi sajtó számára a legtöbb beszédtémát továbbra is a Windsor-ház szolgáltatja. Bár egyre többször bukkan fel a sajtóban a spanyol király és a felesége, illetve a monacói herceg, az ifjú trónörökösökről kevés szó esik. Pedig a fiatal előkelőségek a közösségi médiának köszönhetően elképesztő népszerűségre tettek szert.   

Mafalda hercegnő 

A 28 éves Mafalda bolgár hercegnő Kiril preszlávi herceg lánya, az édesanyja pedig Rosario Nadal, aki egykor Valentino múzsája volt. Mafalda New Yorkban él, és igazi társasági hölgy. Londonban született és ott is nőtt fel, a tanulmányai miatt költözött az Egyesült Államokba. Jelenleg zenével foglalkozik, 2015-ben adta ki a bemutatkozó kislemezét. 

A bolgár hercegnő a zenélés mellett kipróbálta magát modellként, 2016-ban a Valentino kifutóján sétálhatott végig. Többször szerepelt már divatmagazinban, pár évvel ezelőtt a Town & Country magazin a város legígéretesebb fiatal tehetségének választotta. 

Beatrice Borromeo

Beatrice arisztokrata családból származik, ezért már egészen fiatalon előkelő körökben mozgott. 2015-ben feleségül ment Karolina monacói hercegnő fiához, Pierre Casiraghi-hoz. Az esküvőre a 37 éves előkelőség több menyasszonyi ruhát választott, kifinomult stílusával pedig mindenkit lenyűgözött. 

Azóta egyre többen figyelnek fel Beatrice öltözködésére, aki szinte mindenkit maga mögé utasít. 2021 óta a Dior egyik márkanagykövete, ugyanebben az évben Tatler magazin a legjobban öltözött európai előkelőségnek választotta.

Maria-Olympia hercegnő

A 26 éves görög-dán koronahercegnő az egyik legvagányabb név a listán. Maria-Olympia Pavlos görög-dán koronaherceg és Marie-Chantal Miller lánya. Valósággal rajong a divatért, 17 évesen kezdett el a Diornál gyakornokoskodni, miközben a hétköznapokon merész összeállításaival hívta fel magára a figyelmet. 

Maria-Olympia modellkedik, több márka reklámkampányában szerepelt, legutóbb a Louis Vuitton készített vele egy izgalmas fotósorozatot. 

Maria Chiara Di Bourbon

A 17 éves Maria Chiara Carlo herceg lánya, aki Castro hercege. A család a Bourbon-házból származik, egykor ők igazgatták a Két Szicília Királyságát. Carlo herceg továbbra is fenntartja a trónigényét, mely majd később az örökösére száll. Bár a család nem rendelkezik hivatalos jogkörökkel, a családtagok rengeteg időt töltenek jótékonykodással, és megpróbálják a Dél-Olaszország számára fontos témákat napirenden tartani.

Maria Chiara a fiatal előkelőségek áloméletét éli. Testvéreivel közösen rengeteget utazik, imádja a luxusmárkákat, különleges életéről pedig rendszeresen tölt fel fotókat. Fontos számára a jótékonykodás, sokszor vesz részt a szüleivel különféle eseményeken. 

A népszerű hölgyek mellett vannak hercegek is, akikért a közösségi médiának köszönhetően sokan rajonganak. Ilyen például Konstantin Aleksziosz görög-dán koronaherceg.


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves