Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Tetoválás

Kiderült: ezt jelenti Eugénia hercegnő titkos tetoválása

2023. január 19.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara
angol királyi család királyi család női tetoválás tetoválás Eugénia hercegnő jelentes
Kiderült: ezt jelenti Eugénia hercegnő titkos tetoválása
© Fotó: Mark Cuthbert / Getty Images

Eugénia hercegnő a királyi család egyik tagja, akinek látható helyen van tetoválás, most pedig a jelentése is kiderült. 


A királyi család tagjaira szigorú protokoll vonatkozik, pláne, ha a hölgyek megjelenéséről van szó. Ennek ellenére vannak kivételek, és láthatóan nem is mindenki veszi annyira komolyan a szabályokat. Eugénia hercegnő például látható helyen visel tetoválást. 

Kiderült, mit jelent Eugénia hercegnő tetoválása

A királyi családból csak kevesen viselnek látható helyen tetoválást. Az egyik Lady Amelia Windsor, a másik pedig Eugénia hercegnő. Pontosan nem lehet tudni, hogy mikor csináltatta a fülé mögé az apró kört, de legelőször 2022 nyarán lehetett látni. Tény, hogy annyira nem könnyű megfigyelni, hiszen a yorki hercegnő haja sokszor eltakarja. 

A tetoválás először a Platina Jubileum alkalmával tűnt fel, most pedig a jelentésére is fény derült. A szakértők szerint a tetoválást a királynő tiszteletére készítette. A kör bizonyos értelmezés szerint az országalmát szimbolizálja. A koronázási jelkép a folytonosságot és az uralkodót, mint a hit védelmezőjét jelképezi. 

eugenia-hercegno-2023
Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Egyes pletykák szerint a magas rangú családtagok közül nem Eugénia hercegnő az egyedüli, aki kedveli a tetoválásokat. Vilmos herceg évekkel ezelőtt, amikor még katona volt, nagyon szeretett volna tetoválást a vállára. Teljesen lenyűgözték a különféle motívumok, ám végül nem lett belőle semmi, mert a barátnője, Katalin nem rajongott az ötletért, és lebeszélte róla. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves