Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Gólyahír

Elon Musknak titokban ikrei születtek az egyik alkalmazottjától

2022. július 07.

1 perc olvasás

Jeney Andrea
gyerek ikrek Elon Musk titkos gyerek Shivon Zilis
Elon Musknak titokban ikrei születtek az egyik alkalmazottjától
© Shutterstock

Elon Musk immár 9 gyermek boldog édesapja.


A legfrissebb hírek szerint Elon Musknak ikrei születtek, méghozzá a legnagyobb titokban! A Business Insider által megszerzett dokumentumok szerint a milliárdos és Shivon Zilis nemrégiben kérelmet nyújtottak be, hogy közös gyermekeik a Musk nevet is viselhessék. A papírokból az is kiderül, hogy az ikrek 2021 novemberében születtek.

A texasi bíróság jóvá is hagyta kérelmüket még májusban, azonban a kicsik neve azóta sem került nyilvánosságra.

Munkakapcsolatnak indult

Shivon Zilis egyébként az Elon Musk által alapított Neuralink nevű neurotechnológiai cég egyik felsővezetője, szakterülete a gépi intelligencia. A hírek szerint a milliárdos őt szánja a Twitter élére is a közeljövőben.

Az azonban nem világos, hogy kettejük között milyen a viszony, mivel a milliárdosnak szintén tavaly év végén, lényegében teljesen egyidőben született kislánya az énekesnőtől, Grimestól. És ha ez nem lenne elég, hivatalosan jelenleg Natasha Bassett színésznővel randizik!

Bonyolódik a családfa

Elon Musknak így már kilenc gyermeke van. Első házasságából Justine Wilsonnal öt idősebb, akik közül a transznemű Vivian Jenna  nemrégiben teljesen megszakított minden kapcsolatot apjával. Grimes-szal egy kisfiúk és egy kislányuk született, utóbbi már jóval szakításuk után jött a világra.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves