Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Egykori közös otthon

Eladó Shakira és Gerard Piqué luxusvillája

2022. november 14.

2 perc olvasás

ELLE
luxusvilla shakira luxusotthon
Eladó Shakira és Gerard Piqué luxusvillája
© Fotó: Rodolfo Molina/Euroleague Basketball via Getty Images

Nézz be Shakira és Gerard Piqué egykori barcelonai otthonába!


Gerard Piqué és Shakira szakítottak – a futballistának azóta új kapcsolata kezdődött és a visszavonulás mellett döntött, az énekesnő pedig úgy határozott, hogy Spanyolországból Floridába költözik a gyerekekkel együtt.

Ezek után nyilván nincs szükségük a közös, barcelonai luxusvillájukra, amit a Marca című lap tudósítása szerint 2023-ban ennek megfelelően el is fognak adni.

Milliárdok

Ez a bizonyos ingatlan 380 négyzetméteres, és az ára valahol 10 és 16 millió körül lesz, attól függően persze, hogy mennyi lesz az érdeklődő és hogy mennyit ajánl a legbőkezűbb vevőjelölt. Ez az ár persze euróban értendő, forintban kifejezve még megdöbbentőbbek az összegek: 4,0-6,4 milliárd forintról van szó.

Focipálya is van hozzá

Az ingatlanból kilátás nyílik egész Barcelonára, de egy külön focipályára is, amit Gerard Piqué saját használatra építetett, és ahol a gyerekivel játszottak, amíg itt laktak. A berendezésről nem tudjuk, hogy mennyi marad belőle a következő lakónak, de az biztos, hogy Shakiráék meglehetősen visszafogott, illetve minimalista stílusban rendezték be, már ami a designt illeti (a bútorok ára nyilván nem volt visszafogott attól még, hogy nincs minden gyémántokkal kirakva).

A lakásban a modern, szögletes formák uralkodnak, a törtfehér és a bézs kapta a legnagyobb teret. Képek is vannak az ingatlan belsejéről, az alábbi tweetben lehet megnézni Shakirák luxusvilláját.

Az új lakás

Arról is van némi információ, hogy innen Gerard Piqué hova költözött tovább. Vett magának egy legénylakást: ez a kecó három szintes és szintén Barcelonában található. De a hírek szerint már nem is legénylakás, merthogy idő közben odaköltözött a futballista új szerelme, Clara Chia is. Természetesen szintén egy luxuskategóriás ingatlanról van szó, de ez azért egy nagyságrenddel kevésbé fényűző, mint a fenti villa: ennek az értéke potom 4 millió euró, azaz 1,6 milliárd forint körül van.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves