Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Megrázó vallomás

Sokkoló vallomás az egykori gyereksztártól: „Örülök, hogy meghalt az anyám"

2022. október 25.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara
interjú Drew Barrymore vallomás gyereksztár Jennette McCurdy
Sokkoló vallomás az egykori gyereksztártól: „Örülök, hogy meghalt az anyám"
© Fotó: IMDb.

Nickelodeon egykori gyereksztárja megrendítő vallomást tett. 


Jennette McCurdy az egyik legnépszerűbb gyereksztár volt nagyjából tíz évvel ezelőtt. A karrierje a Nickelodeon tévécsatornán indult, az iCarly című sorozatnak köszönhetően pedig rengeteg tinédzser rajongott érte. Ám az élete a valóságban közel sem volt ennyire mesés. 

Az egykori gyereksztár az elmúlt években sok megpróbáltatáson ment keresztül. Az édesanyja 2013-ban elhunyt rákban. Később bevallotta, hogy tinédzserként evészavara volt, illetve nyíltan beszélt az alkoholizmusáról. Most egy újabb sokkoló vallomást tett. 

Az egykori gyereksztárt éveken keresztül bántalmazta az édesanyja

Jennette Drew Barrymoore műsorában mesélt az őt ért megpróbáltatásokról. Az édesanyja szerette volna, hogy színésznő legyen, ezért valósággal ráerőltette a szereplést. Anyja, Debra mindig is színészkedni szeretett volna, azt akarta, hogy végül a lánya valósítsa meg az álmát. Többször abba akarta hagyni a színészkedést, ám valamilyen kifogással mindig rávette a folytatásra. 

Elmesélte, hogy az evészavarát az anyja okozta, mivel tinédzser korában szigorú diétára kötelezte, ami kihatással volt a fejlődésére, és súlyosan alultáplált volt. Sokáig nem engedte neki, hogy egyedül zuhanyozzon, 11 éves korában a tinédzser bátyjával kellett fürdenie. 

Később, amikor elkezdett fiúkkal ismerkedni, egyszerűen szajhának nevezte. A színésznőt az édesanyja többször bántalmazta érzelmileg, fizikálisan, mentálisan, sokáig Jennette sem értette meg a helyzet súlyosságát. Elkezdett terápiára járni, ám legtöbbször megpróbálta mentegetni az anyja tetteit. 
 
Sok időbe telt, mire képes volt feldolgozni az őt ért traumákat. A színészettel 2017-ben hagyott fel, azóta pedig írt egy könyvet, Örülök, hogy meghalt az anyám címmel. Jennette elismerte, hogy kicsit hatásvadász a cím, de úgy gondolja, az emberek érteni fogják azt, amit mondani szeretne. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves