Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Interjú

Cara Delevingne vallomása: „Azt mondták, hogy vegyem le a fehérneműmet”

2022. október 19.

1 perc olvasás

ELLE
cara delevingne vallomás önsimeret
Cara Delevingne vallomása: „Azt mondták, hogy vegyem le a fehérneműmet”
© Getty Images/Arnold Jerocki

Cara Delevingne nem hitte, el mit kérnek tőle. 


Cara Delevingne elment egy maszturbációs szemináriumra, de nem igazán az történt, amire számított. A modell jegyzetfüzettel jelent meg az órán, de hamar kiderült, hogy egyáltalán nem lesz rá szüksége, ugyanis rögtön azt kérték tőle, hogy vetkőzzön fehérneműre. 

Úgy mentem el a maszturbációs szemináriumra, hogy lesz egy tanterem, egy jegyzetfüzet, helyette ott volt egy rózsaszín tornaszőnyeg a földön, a bent lévő 6 ember pedig azzal kezdett, hogy akkor vegyem le a fehérneműt, adjuk a síkosítót. Nem tudtam, hogy prűd vagyok. Azt hittem, egy csinos, fiatal, laza, éles nyelvű csaj vagyok, de ott annyit mondtam: »Hogy mit csináljak?! Nem fogok levetkőzni!«. Végül mindent megtettem, amit kényelmesnek éreztem

- mesélte a sztár egy interjúban.

Főszerepet kapott 

Cara Delevingne lesz a főszereplője egy dokumentumsorozatnak, ami a  Planet Sex címet kapta, és novemberben debütál. A színész-modell elárulta, hogy azért vállalta el a projektet, mert úgy érezte szüksége van rá, valamint tudatosan nem akart párkapcsolatot sem a forgatások idején. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves