Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Családi szelfi

Beyoncé ritkán látott fotót osztott meg a gyerekeiről

2022. július 29.

1 perc olvasás

ELLE
beyoncé Blue Ivy gyerekek jay-z Renaissance BEyoncé album
Beyoncé ritkán látott fotót osztott meg a gyerekeiről
© Getty Images

Három gyermekével közös szelfivel ünnepli új albumát Beyoncé.


Pár nappal azután, hogy az internetre felkerült az idő előtt kiszivárgott albuma, pénteken éjfélkor hivatalosan is megjelent Beyoncé hetedik stúdióalbuma, a Renaissance.

Az énekesnő ennek apropóján egy exkluzív üzenetet is közzétett weboldalán, amelyben köszönetet mondott a hozzá legközelebb állóknak.

Ehhez egy ritkán látott családi fotót is megosztott: a szelfin az látható, amint Beyoncé három gyermeke, a 10 éves Blue Ivy, és az 5 éves ikrek, Rumi és Sir mellett fekszik az ágyban.

Fotó: beyonce.com

Családjából merít ihletet Beyoncé

Az énekesnő nagyon ritkán oszt meg ehhez hasonló meghitt családi pillanatokat a követőivel, férjével, Jay-Z-vel törekednek rá, hogy óvják a gyerekek magánéletét a nyilvánosságtól.

„Ezt a három felvonásos projektet három éven át vettük fel a világjárvány alatt. Olyan időszak volt ez, amikor csendben kellett lennem, és közben rájöttem, hogy most vagyok a legkreatívabb. Ennek az albumnak az elkészítése lehetővé tette számomra, hogy álmodozzak és menekülőútvonalat kínált a világnak ebben az ijesztő időszakában.”

Beyoncé ezután megköszönte azt a teret, kreativitást és inspirációt, amit a gyerekeitől kapott a lemez készítése közben, valamint hálát adott a férjének is, aki a legfőbb múzsája, és aki éjszakába nyúlóan dolgozott vele a stúdióban az albumon.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves