Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Jennifer Coolidge

Stifler mamája: „200 pasival feküdtem le az Amerikai Pite után”

2022. augusztus 04.

1 perc olvasás

ELLE
film szex Jennifer Coolidge Stifler mamája Amerikai Pite szerelmi élet
Stifler mamája: „200 pasival feküdtem le az Amerikai Pite után”
© Universal Pictures / Practical P / Collection ChristopheL via AFP

Leghíresebb szerepe után alaposan felpörgött a szerelmi élete az Amerikai Pitéből ismert Stifler mamájának, azaz Jennifer Coolidge-nek.


Meglepő őszinteséggel mesélt egykori leghíresebb szerepéről Stifler mamája, vagyis az őt alakító Jennifer Coolidge. A most 60 éves színésznő elárulta, hogy az 1999-ben bemutatott Amerikai Pite című film után szó szerint kapkodtak érte a férfiak – pontosan úgy, mint Paul Finch karaktere a történetben.

A mozivásznon a csábos MILF, Jeanine Stifler alakításával egy csapásra megnőtt az érdeklődés iránta, és saját bevallása szerint 200 pasival kavart össze, akikkel a szerep nélkül valószínűleg sosem bújt volna ágyba.

Jennifer Coolidge legnagyobb szakmai sikere

Bár a közönség minden bizonnyal örökre Stifler mamájaként fogja őt emlegetni, nem ez volt az a szerep, ami igazi szakmai sikert hozott Jennifer Coolidge-nek. Arra egészen az idei évig kellett várnia, amikor is Emmy-díjra jelölték a legjobb női mellékszereplő kategóriájában az HBO A Fehér Lótusz című sorozatáért.

Egy korábbi interjújában Jennifer azt is elárulta, annak idején majdnem visszautasította a szerepet azért, mert úgy érezte, túlsúlyos hozzá. A pandémia alatt nem figyelt oda annyira az alakjára, elengedte magát, ezért nem volt elégedett a kinézetével.

Végül azonban egy barátnője rábeszélte, hogy menjen el a meghallgatásra, így ő kapta meg a gyászoló Tanya szerepét.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves