Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

NAIL TREND

Ha színes körmökre vágysz, ezeket mindenképp érdemes kipróbálnod

2024. január 26.

1 perc olvasás

ELLE

köröm körömtrend manikűr manikűrtrend
Ha színes körmökre vágysz, ezeket mindenképp érdemes kipróbálnod
© Shutterstock

A 2024-es körömtrendek nagyon változatosak, most mutatunk pár igazán trendi, vidám variációt! 


A tavaszra, és a kellemes délutánokra még biztosan várni kell, de ez nem jelenti azt, hogy a ruháiddal vagy épp a manikűröddel ne készülhetnél a melegebb hónapokra. Az aktuális körömtrendek ebben nagy segítségedre lesznek! 

Pici vadság 

A 2024-es körömtrendek egyik legmeglepőbb motívuma az ocelotminta, és úgy általában az állatminta. Ezt a technikát nagy visszatérőként üdvözölhetjük, hiszen pár évvel ezelőtt tényleg nagyon trendinek számított. Mivel egy nagyon feltűnő festésről van szó, így elég, ha csak egy vagy két ujjadra kerül fel a minta. 

Mini francia 

Az egyik legbájosabb, és legvisszafogottabb körömtrend idén színes verzióban lesz népszerű. Ennek a francia manikűrnek a lényege, hogy a festést egészen apró körmökre kerüljön fel, a végek pedig minden esetben valamilyen vidám színben tündököljenek, ami nem a fehér. 

Szívek mindenhol 

Valentin-nap környékén mindig többen kérnek szívekkel díszített festést, de a 2024-es trendek szerint idén egész évben viselheted a mintát. A szívek lehetnek, pirosak, rózsaszínek, és szinte bármilyen technikával elkészülhetnek. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves