Quantcast

Sneak peek

Szerelem első pillantásra: itt van a Bridgerton sminkkollekció!

Szerelem első pillantásra: itt van a Bridgerton sminkkollekció!
© Netflix

Path McGrath sminkmester közreműködésével készült el a különleges sminkkollekció, ami egyenesen a 19. századba repít minket.

Ámulva nézted Daphne Bridgerton sminkjét, és arról álmodoztál, hogy egyszer te is kipróbálhass egy hasonló lookot? Akkor jó hírünk van: hamarosan első kézből tapasztalhatod meg az igazi Bridgerton-élményt! Pat McGrath sminkmester az Instagram-oldalán rántotta le a leplet arról, hogy vele együttműködésben készült el az első Bridgerton sminkkollekció.

Az első árulkodó fotók alapján egy hat árnyalatból álló szeméjfesték-palettára, két highlighterre, valamint kétféle pirosítóra számíthatunk, a csomagolás pedig éppen olyan, mint a Bridgerton család világa: fényűző és királyi.

Mint kiderült, az sem véletlen, hogy éppen a brit sminkmestert kérték fel a kollekció megtervezésére, hiszen ő is megszállottja volt a Netflix sikersorozatának. „Magával ragadott, és napokig nem tudtam kikapcsolni a tévét” – árulta el korábban a Fashionista weboldalnak. A kollekció kapcsán pedig azt is elmondta, különösen inspirálónak érezte azt a szívszorító romantikát és szenvedélyt, amit az első évadban láthattunk kibontakozni Daphne és Hastings hercege között.

A termékek ára várhatóan 50-60 dollár (15-20 ezer forint) körül mozog majd, és a Pat McGrath hivatalos oldalán lesznek elérhetőek.

Forrás: Elle