Quantcast

Strobing: a fény trendje

A ragyogó smink kulcsa, a MAC mesterének tanácsaival

Sminkmesterként sokféle trenddel találkozol, mit gondolsz miért most lett ennyire népszerű a “strobing”?

Gordon Espinet: Azt gondolom, hogy a strobing az ellenkezője a kontúrozás trendjének, ami mostanában uralja a közösségi médiát. A strobing a finomságról, a finom árnyalatokról, és az elérhető, kiemelésen és ragyogáson alapuló szépségről szó. Az általa nyert megjelenés mindenkinek szól.

A Strobe Krémet már 2000-ben piacra dobta a MAC, a sminkeseitek azóta is előszeretettel használják. Hogyan jellemeznéd az összetevőit és hatását?

GE: Könnyű hidratáló, ami egy különleges kagyló-kivonat segítségével csillogást varázsol és a legtöbb arcbőrre alkalmazható. Finom vagy akár intenzív hatás is elérhető a használatával, attól függően, hogy mennyi terméket viszel fel a bőrödre.

Hogyan ajánlod a felvitelét: ujjal, ecsettel, vagy sminkszivaccsal?

GE: A Strobe Krém egyik legnagyszerűbb tulajdonsága a sokoldalúság. Közvetlenül a letisztított arcra is felviheted, vagy - ahogy én szeretem használni - száraz bőrre a hidratáló krém után. A sminkszivacsot ehhez nem ajánlom, mivel beszívja magába a terméket, ezért inkább ujjal vagy ecsettel való felvitelt javaslok. Ha az alapozód előtt használod, a teljes bőrképedet ragyogóvá teszi, ha az alapozó után viszed fel, akkor csak a kívánt területeket emeli ki az arcodon.

Van valamilyen egyedi módszer, amivel előkészíthetjük a bőrt a Strobe Krém felvitele előtt? Mely termékekkel párosítható legjobban?

GE: A Strobe Krém a legtöbb Prep+Prime termékre applikálható, azonban nem ajánlom ay más, ragyogást fokozó termékkel együtti használatot. A párban használt másik termék mindig matt vagy szatén legyen, a túl sok strobing hivalkodó csillogást eredményez - ami pont az ellentéte annak, amit el szeretnénk érni.

Mondanál pár jól bevált trükköt a termék használatához?

GE: A ragyogó összképhez egy pár csepp Strobe Krémet keverek a folyékony alapozóba, de szeretem a terméket az alapozás után, a Prep+Prime BB Beauty Balm felvitele után is használni az arc kiemelkedő részein, mint például az orrnyergen, a járomcsonton, valamint a kulccsonton.

Ez a termék alkalmas a hétköznapi sminkheléshez is?

GE: Tökéletes a mindennapi használatra. Próbáld ki a természetes, ragyogó hatását az alapozódba keverve, vagy az alapozás után beütögetve.