Quantcast

Coming soon

Kitalálod, melyik énekes indítja el hamarosan saját beauty márkáját?

© instagram @harrystyles

Sikeres énekes, a mozivásznon is láthattad már, lenyűgöző stílusát pedig egyenesen imádjuk – igen, Harry Styles hamarosan meghódítja a szépségápolási piacot is!

Hetek óta keringtek már a pletykák, és az elhivatott rajongók végül egy Twitter-bejegyzésben leplezték le a nagy hírt: Harry Styles hamarosan elindítja a saját beauty márkáját. A bizonyíték? A hivatalos dokumentum a védjegylajstrom bejegyzéséről, amelyet az énekes és az asszisztense írtak alá. Ezek után nem kellett sok hozzá, hogy a közösségi oldalak felkapják a hírt és a rajongók alapos internetes kutatásba kezdjenek, méghozzá eredménnyel. Rövid időn belül kiderült, hogy a leendő márka neve várhatóan a „Pleased As Holdings” lesz, és úgy tűnik, hogy kozmetikumokat és illatszereket fognak forgalmazni. Harrytől nem is nagyon vártunk mást: az énekes 2019-ben lett a Gucci első gendersemleges parfümjének az arca, emellett pedig híresen nagy rajongója a körömlakkoknak és a sminkszereknek. Könnyen elképzelhető, hogy Harry egy gendersemleges sminkkollekcióval fog előrukkolni a közeljövőben – mi izgatottan várjuk!

Hírességek a szépségiparban

Fenty Beauty, Kylie Skin, Rare Beauty, Keys Soulcare – mi a közös bennük? Azonkívül, hogy sikeres szépségmárkák, mindegyiket valamilyen világszerte ismert híresség indította útjára: Rihanna, Kylie Jenner, Selena Gomez és Alicia Keys. A sztárok szép lassan meghódítják a beauty piacot is, egyesek több, mások kevesebb sikerrel. Kylie Jenner diós arcradírját például több arcápolási szakértő is kritizálta azért, mert szerintük túl durva szemcséket tartalmaz, amelyek könnyen felsérthetik az érzékeny arcbőrt. Ennek ellenére a sztárok nem félnek betenni a lábukat a szépségszektorba, és borítékolható, hogy nem egyedül Harry lesz az, aki belátható időn belül elindítja a saját márkáját.

Forrás: ELLE