Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

BUZZ CUT

Shiloh Jolie-Pitt új frizurával jelent meg

2023. február 03.

2 perc olvasás

Szőke Anna

angelina jolie gyerekei brad pitt buzz cut Shiloh Jolie-Pitt
Shiloh Jolie-Pitt új frizurával jelent meg
© Getty images/Franco Origlia

A vagány Shiloh Jolie-Pitt-et ismét merész frizurával kapták lencsevégre.


Angelina Jolie lánya örökölte édesanyja lázadó szellemét. Néhány napja egy kiruccanása során majdnem teljesen kopaszon, úgynevezett Buzz Cut-ot viselve fotózták le a paparazzik. Shiloh Jolie-Pitt stílusa mindig is nagyon vagány és laza volt, de az elmúlt években úgy tűnt a kamasz a nőiesebb megjelenés irányába is nyit.

A Shiloh Jolie-Pitt új frizurájáról készült fotót ide kattintva tudjátok megnézni!

 

Szülei inspirálták volna?

Érdekes, hogy ezt a szuper rövid frizurát egy időben a lány mind két felmenője büszkén viselte. Míg Angelina Jolie az 1998-as Gia című film kedvéért szabadult meg tincseitől, addig Brad Pitt pont a híres Mr. és Mrs. Smith forgatásakor viselt ilyen frizurát. A 16 éves Shiloh, elképesztően hasonlít mind két szülőjére, és a rövid haj még jobban kiemeli híres vonásait.


Shiloh Jolie-Pitt a tomboy?

Kisebb korában sokszor feltételezték Angelináról, hogy szándékosan öltözteti fiúsan a kis Shiloh-t. Találgatások indultak a gyermek nemi identitását illetően is, melyre azóta sincsen egyértelmű válasz sem a szülőktől, se magától Shiloh-tól. Angelina és Brad korábban beszéltek róla, hogy gyermekük kérésére öltöztetik fiús ruhákban, illetve említést tettek arról is, hogy egy időben Shiloh szerette volna ha John-nak szólítják. De szülei nyilatkozataikban arra is mindig kitértek, hogy gyermekük útkeresését semmiképp sem szeretnék befolyásolni, és Shiloh bármilyen döntést is hozzon, abban ők maximálisan támogatni fogják. 


A kamasz Shiloh az elmúlt években megnövesztette haját, és a díjátadókon sminkben és elegáns ruhákban jelent meg. A mindennapokban készült paparazzi fotókon azonban szinte mindig a fiúsabb, vagány vonalat képviseli. Mint a legtöbb tinédzsernek, neki is nagy kedvencei a tornacipők, a fekete melegítőszettek, a kapucnis pulcsik és a farmershortok.

Kiváncsian várjuk, hogy a fiatal lány vajon kitart-e majd az extrém frizura mellett, vagy újra hosszabb tincseket növeszt.


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves