Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Tavaszi parfümtrend

3 parfüm, ami tavasszal a nagy kedvenced lesz

2024. február 26.

2 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

illatok parfüm virágos parfüm tavaszi illatok parfümtrend
3 parfüm, ami tavasszal a nagy kedvenced lesz
© Shutterstock

A tavaszi szezonban néhány parfüm kifejezetten népszerűvé válik.


Ahogy hosszabbodnak a nappalok és melegszik az idő, megnő a kereslet a virágos és friss parfümök iránt is.

Talán már megvannak a kedvenc illataid, ám a szakértők szerint még ilyenkor is érdemes megismerkedni egy-egy új parfümmel. Ezek segíthetnek abban, hogy ne tompuljanak el az érzékeid, és ki tudja? Még az is előfordulhat, hogy valamelyik eszenciáról hosszú ideig nem tudsz majd lemondani.

Nézd meg, az idei szezonban milyen illatok lesznek a legnépszerűbbek!

A tavasz kedvenc parfümjei

Guerlain – Mon Guerlain

Fő illatjegyeit a jázmin, a levendula és a vanília alkotják. Egy meleg és fűszeres illat, ami az alkotók szándéka szerint tisztelgés az erős és szabad nőiesség előtt.

Aki kedveli az édes, ugyanakkor kellemes virágos illatokat, szeretni fogja a márka egyik legnépszerűbb parfümjét. A rajongók a különösen szép üvegéért is méltatták, amely már messziről felhívja magára a figyelmet.

Dolce & Gabbana – L'Imperatrice

Ez a parfüm egy gyümölcsös, virágos és nőies illat. Az ellenállhatatlan hatást azzal éri el, hogy először a kivi, a ribizli és a rebarbara zamatos jegyeit vonultatja fel. Ezután az eszencia a ciklámen és a friss görögdinnye aromáival válik gyengéddé, de az alapját a szantálfa és az érzéki pézsma adja.

A divatház felhívta a figyelmet arra, hogy ennél az illatnál kifejezetten erősen érvényesül az a szabály, hogy jegyeit felerősíti a test természetes hője, így magadon viselve némileg módusulhat az illat.

Chanel – Chance Eau Fraîche

A frissítő hatását annak köszönheti, hogy fő illatjegyeit a citrusfélék adják. Ezek közül is kiemelkedik a citrom, amelyet a jázmin és a teafa egészít ki.

Az energia és a vitalitás támogatója ez az illat, amely eközben minden pillanatban az eleganciát képviseli. Ha a virágos illatok mellett a kissé édes, gyümölcsös jegyek sem riasztanak el, érdemes egy próbát tenned ezzel a különlegességgel.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves