Quantcast

Mivel lepd meg magatokat Valentin napra?

Mivel lepd meg magatokat Valentin napra?

Szerintünk az a jó Valentin napi ajándék, amit közösen élvezhettek!

Ahhoz, hogy kettesben jól érezzétek magatokat, nem kell a Valentin-napra várni. Ám az angolszász eredetű  ünnep kétségkívül remek alkalom arra, hogy ezen a napon is megünnepeljétek szerelmeteket. Épp ezért mi úgy gondoljuk, hogy a legjobb ajándékok ilyenkor azok, amiken osztozhattok, illetve mindkettőtöknek örömöt okoz. De még mielőtt rátérnénk az ajándékokra, jöjjön a Valentin nap, illetve a névadó Bálint hiteles története!

A Te Valentinod!

Szent Bálint Terni püspöke volt a XIV. században és azért vált a jegyesek és fiatal házasok védőszentjévé, mert a keresztényüldözés ellenére a szerelmeseket keresztény szokások szerint megeskette egymással, ahogyan a katonákat is, akiknek akkoriban tilos volt házasságra lépni. A friss házasokat kertje virágaival is megajándékozta – és ha hinni lehet a legendának, ezek a házasságok boldogságban teltek. A püspököt II. Claudius császár halálra ítélte, de még kivégzése előtt a börtönőre vak leányának visszaadta a látását. Február 14-én, kivégzése napján üzenetet küldött a lánynak, amit így írt alá: „A Te Valentinod”. Innen ered az üzenetküldés szokása.

Angliában a XV. század óta küldenek egymásnak párok kisebb ajándékokat, költeményeket, virágot. A Valentin-napi szokásokat z angol kivándorlók vitték magukka az Amerikai Egyesült Államokba, a második világháború alatt pedig az amerikai katonák terjesztették el ezt a szokást Európában. Érdekesség, hogy japánban február 14-én a hölgyek ajándékozzák meg csokoládéval szerelmüket, de akár férfi munkatársaikat, ismerőseiket is. Egy hónappal később (White Day) viszonzásként aprósüteményt kapnak ajándékba.

Ajándékok mindkettőtöknek

Kezdjük is rögtön az édes kísértéssel, a csokoládéval. Lehet bármilyen fajta – kerek csokoládé, szögletes csokoládé, lyukas csokoládé… - de lehet akár folyékony is. Egy forró csokoládé a hideg télben mindig jólesik, és boldogsághormonokkal is feltölt. Keress valamilyen különlegességet, például vaníliás-fahéjas-madulás aromájú tonkababbal ízesítettet!

ChocoMe Tonkababos forró csokoládé ital 2690 Ft /160g

Kettesben örülhettek például egy illatos és színes habfürdőnek is. Vagy egy érzéki masszázsnak… Szívecskés fürdőbombák, szexi masszázstömbök, huncut barackok és padlizsánok várják, hogy együtt csobbanjatok a gyertyafénnyel rögtönzött otthoni Spa-ban, egészen pontosan a fürdőkádban.

Lush Love Locket csodabomba 2890 Ft
Naked Attraction masszázstömb 2990 Ft
Yamuna Boldogság szívecske fürdőbombák 1890 Ft

A szaglás a tudatalattinkra legjobban ható érzékszervünk. Nem véletlen a parfümök bűvös hatalma! Egy szexi illatpárral mindketten jól jártok, egész este az orrotoknál  fogva vezethetitek egymást.

Jean Paul Gaultier La Belle & Le Beau  (EDP 14 500 Ft/30 ml és EDT 17 300 Ft/75 ml)

Vajon a Valentin napi limitált kiadású vörös rúzs neked vagy neki fog tetszeni jobban? Nem kérdés, te biztosan teljesen odáig leszel érte – de hidd el, ő is imádni fogja a vadító vörös ajkaidat.

Yves Saint Laurent Rouge pur Couture 12 490 Ft
Yves Saint Laurent Rouge Volupte Shine Collector 11 100 Ft

Bár nem kell túlzásba vinni az ajándékozást, azért ritkán sértődünk meg egy szép ékszer vagy egy karóra miatt! Valami hasonlóval bátran próbálkozhatnak azok, akik szívesen fejezik ki a figyelmességüket nagyobb ajándékkal:

Pandora pavé szív clip charm 16 900 ft, Pandora reflections karkötő 41 900 Ft
FS 5231 Fossil Grant férfi karóra 42 900 Ft