Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Makeup

Most fillérekért kapható Katalin hercegné kedvenc szemhéjfestéke

2022. november 28.

1 perc olvasás

ELLE

smink leárazás szemhéjfesték Katalin hercegné
Most fillérekért kapható Katalin hercegné kedvenc szemhéjfestéke
© Getty Images/Max Mumby/Indigo

Katalin hercegné kedvenc szemhéjfestékét bárki megvásárolhatja!


Katalin hercegné annyira szereti az Urban Decay's Naked palettáját, hogy még Barack Obama feleségének, Michelle Obamának is ajánlotta. A hercegné rajongói szintén azonnal rohantak megvenni a terméket a boltokban. Sőt, a termék annyira népszerű lett, hogy 5 másodpercenként adnak el egyet 46 fontért, most azonban itt van egy kicsit olcsóbb verzió. 

Megegyeznek

A vásárlók szerint a a Rimmel London Magnif'eyes teljesen megegyezik Katalin hercegné kedvenc termékével. A szemhéjfestéket most mindössze 4,93 fontba kerül, tehát nagyjából 2200 forint. A termékre most 50 százalék kedvezmény van, és akár az Amazon oldaláról is beszerezhető. 

Amazon

A paletta 12 különböző árnyalatot tartalmaz, és minden alkalomra megfelelő színkombinációval rendelkezik, nappaltól éjszakáig. Ha szeretnél úgy sminkelni, mint Katalin hercegné, kísérletezz a színekkel, amíg meg nem találod a tökéletes kombinációt!

Via


 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves