Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

PLASZTIKA

Kim Kardashian 20 évvel ezelőtti képet posztolt: testvéreivel szinte felismerhetetlenek

2022. július 28.

2 perc olvasás

Kovács Gréta

plasztika kardashian kendall jenner kim kardashian kylie jenner plasztikai műtét
Kim Kardashian 20 évvel ezelőtti képet posztolt: testvéreivel szinte felismerhetetlenek
© Kevin Mazur/MG22/Getty Images

Megdöbbentő, milyen változáson esett át a Kardashian-család minden tagja!


A Kardashian-család tagjai híresek arról, hogy mindent megtesznek a tökéletes megjelenés érdekében: Kylie Jenner például napi 3 (!) órát tölt a sminktükör előtt, Khloe rendszeresen vágat magának új frizurát, Kim pedig egyik pillanatról a másikra képes egy teljesen drasztikus fogyókúrát elkezdeni csak azért, hogy beleférjen Marilyn Monroe egykori ruhájába.

A Kardashian-családnak alapvető a tökéletes külső 

Ilyen háttérinfókkal valószínűsíthető, hogy Kardashianék a szépészeti beavatkozásokat és a plasztikai műtéteket sem vetik meg – annak ellenére, hogy ők ezt erősen tagadják. A minap azonban egy olyan fotót osztottak meg, ami minden kétséget kizáróan megerősíti, hogy a legtöbb sztárhoz hasonlóan ők is plasztikáztattak, nem is keveset.

Korábban már beleállt egy plasztikai sebész Kim Kardashianba azért, mert letagadja az orvosi szemmel teljesen egyértelmű szépészeti beavatkozásait, ám laikusként a legtöbb rajongó nem tudott mit kezdeni ezzel az információval egészen eddig. Nemrég ugyanis egy olyan fotó látott napvilágot, amit látva már mindenki biztos lehet abban, hogy Kardashianék plasztikai műtéteken estek át.

Kim Kardashian és testvérei teljesen máshogy néztek ki

Az említett fotót Kim Kardashian osztotta meg az Instagramján, nagymamája 88. születésnapja alkalmából: a lapozgatós fotóalbumba viszont olyan képek is becsúsztak, amiknek nem kellett volna, mert megdöbbentően máshogy néznek ki rajta.

Kourtney Kardashian és MJ (Kris Jenner édesanyja) kivételével ugyanis egytől egyig mindenkinek teljesen más az arca, mint az tizenvalahány évvel ezelőtt volt —  ez a nagymértékű változás pedig kizárt, hogy csak az idő múlásának lenne köszönhető!

A megjelenésük drasztikus változása egyértelmű

Kardashianék az évek folyamán egyébként már több visszatekintő throwback fotót is megosztottak magukról, de az a hihetetlenül nagy változás, amin mindannyian keresztül mentek, egészen idáig nem volt egyértelmű a rajongók számára. A többség ugyanis betudta azt az öregedés természetes velejárójának és a sminktrendek változásának —  ezt a drasztikus különbséget viszont már nem lehet kimagyarázni plasztikai műtétek nélkül!

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves