Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Ünnepi körömtrendek

Megérkezett a karácsonyi francia manikűr, amiért most minden nő rajong

2023. december 06.

2 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

karácsony körömtrend ünnepi manikűr francia manikűr
Megérkezett a karácsonyi francia manikűr, amiért most minden nő rajong
© Shutterstock

A francia manikűr az ünnepi időszakban sem veszít a népszerűségéből.


A karácsony, majd a szilveszter a divat és a szépségápolás szempontjából is kiemelt időszak. A francia manikűr pedig épp annyira feldobhatja a megjelenésed, mint egy tökéletesen megválasztott kiegészítő.

A szakemberek egy ideje már foglalkoznak a kérdéssel, és úgy tűnik, hogy a francia manikűr idén is nagyon népszerű lesz az ünnepek alatt. Persze most talán azt mondod, hogy kicsit már unalmas.

Nos, 2023-ban sikerült feldobni ezt a klasszikus körömtrendet néhány új színnel és technikával!

A francia manikűr ünnepi változatai

A francia manikűr mindig ápolttá teszi a kezeket, de természetes, hogy karácsonykor vagy a szilveszteri programok alatt mindenki szeretne egy kicsit különlegesebb megjelenést, amihez a legújabb körömtrendek is hozzájárulhatnak.

Íme, néhány tipp a francia manikűr ünnepi változataira!

Hófehér aszimmetria

Ez a verzió igazán téli hangulatú, szép és visszafogott.

Aszimmetriájával van benne némi izgalom, ami magára vonzza a tekinteteket, és a legnagyobb előnye, hogy a visszafogott stílust könnyű újra megalkotni, ha esetleg megsérülne a körmöd az ünnepi készülődésben.

Hópelyhek

A klasszikus francia manikűrt is feldobhatod néhány hópehellyel.

Érdemes kissé hosszúkásabb körmöket választani, hogy érvényesülhessen rajta a minta, ami karácsonykor gyönyörűvé varázsolja a kezed.

Ezüst csillogás

Ez a verzió valamivel feltűnőbb, mint az előző, de tökéletes választás, ha oválisak a körmeid. Az ezüst csillogás karácsonykor épp annyira tökéletesen mutat, mint a szilveszteri bulin.

A trend titka, hogy a francia végeket kicsit szélesebbre kell hagyni, így mindenképp hosszú körmök szükségesek a minta elkészítéséhez.

Arany körömhegyek

Ha igazán egyszerű és visszafogott, mégis ünnepi hangulatú körmöket szeretnél, akkor a francia manikűr ezen változatát imádni fogod. A fehér szín helyett itt arany végekkel készül el a manikűr.

Nagy előnye, hogy rövidebb körmökön is jól mutat, illetve hogy ápolt, tiszta hatású, amit igazán könnyen lehet javítani, ha a buli hevében esetleg megsérülne a körmöd.

Bármelyiket is választod, nem tudsz hibázni!

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves