Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Parfümtrend

Ez Julia Roberts kedvenc parfümje, csak 30 ezer forintba kerül

2023. december 19.

2 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

julia roberts lancome parfüm La Vie Est Belle
Ez Julia Roberts kedvenc parfümje, csak 30 ezer forintba kerül
© LOIC VENANCE / AFP

Nem véletlen, hogy ő lett ennek a parfümnek a nagykövete, hiszen imádja!


Julia Roberts szakmai sikerei megkérdőjelezhetetlenek, de azon túl, hogy a világ egyik legismertebb színésznője, a szépségiparban is ismert a neve, különösen ami a parfümöket illeti.

Számos világmárka dolgozott vele, de úgy tűnik, a Lancome az a brand, amivel hosszú távon is rendkívül sikeres az együttműködésük.

Julia Robert kedves, de határozott személyiség, és csak a minőséget hajlandó képviselni. Talán ennek köszönhető, hogy amit ő ajánl, abban minden nő megbízik.

Julia Robert erre a parfümre esküszik

A színésznő a megjelenése óta a La Vie Est Belle parfüm nagykövete. Az ő arcához köthetőek az első reklámok, és bár azóta is számos Lancome terméket ajánlott, ez a parfüm maradt az, amit mindenki összeköt a nevével. Az illatot természetesen ő is nagyon szereti, sőt ez az egyik kedvence.

Hihetetlennek tűnik, de az illat már 10 éve jelent meg. Ennek alkalmából a Lancome új kiadást dob piacra: az Oui La Vie Est Belle egy kellemes, virágos-gyümölcsös illat, amely az eredeti eszencia könnyedebb változata.

A parfüm leglényegesebb alkotóelemei a rózsa és az írisz, ezek az új változatban is hangsúlyos szerepet kaptak. Ahogy maga Julia Roberts is elmondta, ez az illat a nők elszántságát és optimizmusát hirdeti, és azt a célt szolgálja, hogy jól érezzék magukat a bőrükben.

A különleges csomagolás is érdemel néhány szót, hiszen az alkotók gyönyörű üveggel készültek: az eredeti formát továbbgondolták, és bár az alapformát tiszteletben tartották, de egy aranyozással tették még különlegesebbé. Mindenképp érdemes kipróbálni!

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves