Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Parfümtrend 2024

A szakértők szerint ezek lesznek 2024 legjobb parfümjei

2023. december 13.

2 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

illatok női parfüm parfüm 2024
A szakértők szerint ezek lesznek 2024 legjobb parfümjei
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, melyik lesz a kedvenc parfümöd jövőre?


Sokan ragaszkodnak egy-egy megszokott parfümhöz, amiről úgy gondolják, hogy teljes mértékben illik a személyiségükhöz.

Ez érthető is, de mindig érdemes megismerkedni az új illatokkal, mert előfordulhat, hogy még nagyobb kedvenccé válnak, mint a korábbi eszenciák. És persze a különböző divatirányzatok is nagyban befolyásolják, milyen újdonságokat dobnak piacra.

A szakértők is összeállítottak egy listát, hogy milyen illatok lesznek a legnépszerűbb a következő évben.

Vessünk rá egy pillantást, talán már ott is van a polcodon a legtrendibb illat!

2024 legnépszerűbb parfümjei

Yves Saint Laurent – Libre

A divatház 2019-ben piacra dobott illata még jövőre is ott lesz a legkeresettebb parfümök között. Merész, virágos és nőies illat azok számára, akik a saját szabályaik szerint élnek.

Franciaországból származó levendulaesszenciát tartalmaz, amely a marokkói narancsvirág érzékiségével és a pézsma merész illatával párosul, hogy egy igazán egyedülálló elegyet hozzanak létre.

Dior – J’adore

Ellenállhatatlanul csábító és nőies. Ez a parfüm az ilang-ilang virágos jegyeit ötvözi a damaszkuszi rózsa és a jázmin illatával.

Érzékiségét már az üvege is tükrözi, amelyet a Christian Dior által tervezett forma ihletett, és egy arany nyaklánccal díszített női nyakat szimbolizál.

Versace – Bright Cystal

Donatella Versace kedvenc virágillatainak keveréke inspirálta a parfümőröket, hogy létrehozzák a Bright Crystal frissítő, yuzu és gránátalmavirág illatjegyeit tartalmazó parfümjét.

Érzéki keveréke nyugtató hatású, a bazsarózsa, a magnólia és a lótuszvirág pedig elegáns hatást kelt a pézsma és a borostyán jegyeivel keveredve.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves