Quantcast

Parfüm

Hamarosan érkezik Rihanna első saját illata

© Fenty Beauty

Titokzatos videó után a márka alapítója jelentette be az örömhírt.

Titokzatos minivideó jelent meg a Fenty Beauty Instagram-oldalán, amelyen egy elmosódott, barna üvegcse alakját lehetett kivenni. A leírás már utalt arra, hogy nagy hírrel jelentkezik a márka: „Valami érzéki, magabiztos és szexi. Hamarosan érkezik hozzátok…” Ezután az alapító, Rihanna Twitter-oldalán erősítette meg a hírt, hogy a Fenty Beauty hamarosan bemutatja első parfümjét, az énekesnő pedig az új illat két kampányfotóját is megosztotta a követőivel.

Arról egyelőre nincsenek hírek, hogy a Fenty Eau de Parfum férfias, nőies vagy uniszex illat lesz-e, ám a siker szinte előre borítékolható. Már csak azért is, mert Rihanna híres arról, hogy nagyon jó illatokat választ magának, több híresség, köztük Jennifer Lawrence és Nick Jonas is megemlítette már egy-egy interjúban, hogy az énekesnőnek nagyon kellemes illata van.

Bár a Fenty márka égisze alatt ez lesz az első parfüm, Rihanna korábban többször is közreműködött már illatkollekciókban. A Parlux illatházzal 2010-ben adták ki első közös parfümjüket, amit aztán még további 10 illatkompozíció követett, köztük például a Nude, a Reb’l Fleur, a Riri vagy a Rogue Man.

Forrás: Elle