Quantcast

MAC x L

Hamarosan elérhető a K-pop rajongók kedvencének sminkkollekciója

Hamarosan elérhető a K-pop rajongók kedvencének sminkkollekciója
© MAC Cosmetics

A Blackpink együttes tagjával, Lisával készített új kollekciót a MAC.

A koreai popbanda, a Blackpink négy tagjának egyikét, Lisát (teljes nevén Lisam Manobalt) még tavaly igazolta le a MAC Cosmetics – a márka akkor történelmet írt, hiszen Lisa lett az első K-popcsillag, akit a sminkmárka nagykövetének választottak. A kinevezés után csaknem egy évvel pedig már csak karnyújtásnyira vagyunk attól, hogy elérhető legyen a MAC x L sminkkollekció.

A 24 éves, thaiföldi születésű énekesnővel közös kollekciót minden származású, nemű és korosztályú vásárlót figyelembe véve fejlesztette ki a sminkóriás. Jellegzetes formuláikat ezúttal főként rózsaszínes, vöröses és narancsos árnyalatokban szerezhetjük be.

A közös kollekcióban megtalálható a márka Powder Kiss folyékony ajakfestékének hat árnyalata, két Brushstroke 24-Hour Liner folyékony tus, egy Extra Dimension Skinfinish púder, egy Powder Blush pirosító, és végül, de nem utolsósorban egy 12 árnyalatot tartalmazó szemhéjfesték paletta.

„Azt szerettem volna, hogy a MAC x L szemhéjfesték-paletta olyan sokoldalú termék legyen, amellyel könnyedén lehet természetesen lágy és fülledt megjelenést varázsolni a mindennapokra – vagy csillogó megjelenést egy éjszakai randevúra a matt, csillámos és csillámos színek merész egyensúlyával” – fejtette ki Lisa, aki a termékek kidolgozásában is részt vett.

Azt is elárulta, hogy már maga is tesztelte a Powder Kiss folyékony ajakfestékek tartósságát a színpadi fellépések és a zenei videók forgatása során. Ami az árnyalatok nevét illeti, Lisa a három ajakterméknek a „Rhythm 'N' Roses”, a „Swoon For Blooms” és a „Pink Roses” neveket adta, amelyek akár egy-egy Blackpink dal címei is lehetnének.

Bár a kollaborációt már a múlt hónapban megerősítette a sminkmárka, azt egyelőre nem árulták el, hogy pontosan mikor érkeznek a boltokba a várva várt MAC x L termékek.

Forrás: Elle