Quantcast

Double wing

Az Eufória sminkmestere elárulta a tökéletes tusvonal titkát

Az Eufória sminkmestere elárulta a tökéletes tusvonal titkát
© HBO Max

Mutatjuk, hogyan készül Maddy borotvaéles tusvonala a forgatásokon.

Az HBO sikersorozata, az Eufória nem csupán a történetével és különleges képi világával lopta be magát a rajongók szívébe – hanem a szereplők merész sminkjeivel is. Több ezer fiatal merít ihletet Jules, Maddy, Cassie és a többiek látványos sminkjeiből, és nem csupán a halloweeni beöltözős bulikhoz.

A sorozat vezető sminkmesteréhez Doniella Davyhez minden bizonnyal özönlöttek a rajongói kérdések arról, hogy mi a titka a jelenetekben látható sminkeknek, ezért úgy döntött, megoszt néhány kulisszatitkot a közönséggel. A szériában Maddy Perezt alakító Alexa Demie precíz, borotvaéles tusvonalát készítette el Doniella egy rövid videóban.

A felvételről elleshetjük a tökéletes tusvonal húzásának technikáját, miközben Doniella azt is elárulja, hogy szerinte mi az az eszköz, ami nélkülözhetetlen a reprodukálásához: a fültisztító pálcika. „Maddy dupla tusvonalához a műsorban az Inglot fekete zselés tusát használtuk, én pedig egy L’Oréal Paris filces tussal alkottam újra a lookot” – írta a videóhoz, amelyben az is látható, hogy az esetleges hibákat vagy pontatlanságokat a sminkes egy egyszerű kozmetikai pálcikával javítja ki.

Forrás: Elle