Quantcast

Szilárd sampon

Gyengéd és tápláló ápolás a hajnak, amivel még a bolygót is véded

© Igor Ustynskyy/Getty Images

Jogosan merülhet fel a kérdés benned, hogy mi lehet az összefüggés a gyengéd és tápláló hajápolás és a környezetvédelem között, pedig hidd el, van! A titok pedig nem más, mint a szilárd sampon.

Ezt a kis csodaterméket ma már egyre többen választják a hagyományos samponok helyett, ami nem is csoda, hiszen bizonyos helyzetekben sokkal egyszerűbb a használata, mint hagyományos társaié, miközben használatával a környezetet is véded.

Na, de hogy?

Az Yves Rocher márka a kezdetek óta arra törekszik, hogy termékei fejlesztése és előállítása is környezettudatosan és a természet tisztelete mellett történjen. A legtöbb termék nagy százalékban tartalmaz természetes összetevőket és a flakonok is újrahasznosított műanyagból készülnek. Ez a természetesség és zöld vonal a szilárd samponok esetén még erősebb. A Green Heroes samponok csomagolása például 60%-ban újrahasznosított papírból készül és 100%-ban újra is hasznosíthatóak. Vízfogyasztásod is csökkented ezekkel a termékekkel, hiszen leöblítésükhöz körülbelül nyolcszor kevesebb víz szükséges.

Az Yves Rocher márka annyira elkötelezett a környezetvédelem iránt, hogy hűségprogramjának keretében minden egyes tüsfürdő- vagy samponkoncentrátum, illetve szilárd sampon vásárlása után elültet egy fát. Így, ha ezeket a termékeket választod, te is hozzájárulsz a bolygó védelméhez.

Tovább tartanak

Első ránézésre picinek tűnnek, de mivel koncentráltak, így akár tovább is kitarthatnak, mint folyékony társaik. Természetesen ez nagyban függ attól is, hogy milyen gyakran mosod a hajad. Egy fontos, hogy két használat között a szilárd sampont mindig tartsd száraz helyen. Ehhez szuper segítség lehet az Yves Rocher rozsdamentes acéltokja, ami megvédi a sampont a nedvességtől, ráadásul a tokban könnyen magaddal is viheted az edzőterembe vagy nyaraláskor.

Sokkal egyszerűbb a használatuk

Vizezd be a hajad és dörzsöld bele a sampont. Ha úgy egyszerűbb, akkor a vizes kezedbe is dörzsölheted és az így keletkezett habot belemasszírozhatod a hajadba. Ha kész vagy, egyszerűen csak öblítsd ki a hajad meleg vízzel. Ahogy a hagyományos sampont, úgy a szilárdat is használhatod mindenféle hajtípusra.

Ha száraz vagy seprűs a hajad, akkor válaszd a Ragyogó szépség szilárd sampont, ami puhává varázsolja és feltölti tápanyaggal. Normál vagy zsíros hajra, illetve érzékeny fejbőrre a Gyengéd szilárd sampont ajánljuk, ami védi a fejbőrt és eltávolítja a felesleges zsírt. A Tápláló szilárd sampon pedig akkor jó választás, ha fénytelen, fakó és gyenge a hajad.

Utazáshoz, edzőterembe a legjobb választás

Jártál már te is úgy, hogy a sporttáskádban kinyílt a samponos flakon és szépen ki is folyt a ruhádra? Ha repülővel utaztál, akkor kénytelen voltál otthon hagyni kedvenc samponodat a folyadéklimit miatt? Ezek a problémák egy szilárd sampon esetében elképzelhetetlenek, úgyhogy még egy érv a választásuk mellett.