Quantcast

Wedding hair

Elragadó esküvői frizurák, amik a kezdőkön sem fognak ki

© Instagram/@philoudarblay

Rövid vagy hosszú, egyenes vagy göndör – itt biztosan megtalálod a hozzád passzoló frizurát a nagy napra!

Amint kézhez kapsz egy esküvői meghívót, a „Mit fogok felvenni?” kérdés után a következő, ami átsuhan a gondolataidon, az minden bizonnyal a „És mihez kezdek a hajammal?” lesz. Ez teljesen érthető, hiszen a jól eltalált frizura éppúgy öltöztet, mint egy elegáns ruha. Szerencsére nem kell túlgondolni a hajszobrászkodást – a merev, túlgondolt frizurák helyett a laza, sikkes és természetes tincsek hódítanak már jó pár éve. Idén a szezon legmenőbb hajkiegészítőivel koronázhatjuk meg az összképet, ehhez hoztunk most inspirációt.

Oldalsó fonás hajráffal

Szuper egyszerű elkészíteni, de egy kövekkel díszített vagy bársonnyal bevont hajráffal különleges lesz a végeredmény.

Extra fonat csattal

Ha hosszabb a hajad, a klasszikus fonatok helyett egyedibb verziókkal is érdemes kísérletezni – egy fonaton belül akár többféle módszert is kombinálhatsz. Az i-re a pontot egy fém hajcsattal teheted fel.

Félig feltűzött tincsek masnival

Egyszerű és romantikus frizurát varázsolhatsz egy masnis hajcsattal vagy hajgumival. A tincsek alját hajsütővel göndöríts be egy kicsit, és már kész is!

Arcot keretező fonatok

A tökéletes frizura egy bukolikus esküvőre: a középen elválasztott, szélfútta hajzuhatagból az arcod két oldalára készíts egy-egy apró fonatot, és tűzd tele friss virágokkal, vagy azokat imitáló csatokkal.

Elegáns messy bun

A rendezetlen konty bohó és sikkes verziója a két fonatból készült konty a tarkónál. A laza és romantikus hatás kedvéért néhány tincset szabadíts ki a copfokból menet közben.  

Feltűzött

Használd ki, hogy a hajcsatok újra visszatértek a divatba, és szerezz be egy elegáns, minimalista darabot. Göndör és egyenes tincsekkel is remekül mutat!

Vizes hatású

Hogyan varázsolhatod elegánssá a pixie fazont? Készíts egy választékot középen vagy oldalt, és zselé segítségével rendezd hullámvonalba a rövid tincseket. A vizes hatástól lesz igazán modern és ultrasikkes!

Csavart konty

Az egyszerűség gyönyörködtet – elég csak rápillantani erre a tarkónál összefogott és felcsavart kontyra. Elegáns, minimalista és szó szerint percek alatt elkészül.

Kendővel díszített

Az idei nyár slágerkiegészítőjét, a kendőt az esküvői frizurádhoz is bevetheted. Remekül feldobja a magasan összefogott copfot vagy fonást.

Beach waves

Örök klasszikus a tengerparti hullámos frizura, ami önmagában is jól mutat, egy oversized scrunchie-val és néhány köves csattal feldobva pedig sikkes és elegáns lesz a végeredmény.

Buborékcopf

A hétköznapokban is népszerű viselet, és egy kis csavarral akár alkalmi frizurát is varázsolhatsz a buborékcopfból. Minél nagyobb volumenű, annál látványosabb – így akár extra tincseket is bevethetsz.

High ponytail

A fejtetőn szorosan összefogott copf hosszú hajjal a legmutatósabb – főleg, ha begöndöríted a tincseidet.

Rövidebb copf

Frufruval és anélkül is remekül mutat a tarkónál összefogott laza copf. Egy vékony tinccsel rejtsd el a hajgumit, hogy sikkes legyen a végeredmény.

Forrás: Elle