Quantcast

Bőrfiatalító okoskészülékek, amelyek tényleg működnek

Bőrfiatalító okoskészülékek, amelyek tényleg működnek

A fantáziánkból a fürdőszoba polcunkra

Pár éve a kütyük iránti rajongás még túlnyomórészt az erősebbik nem privilégiuma volt. Mára viszont komoly női rajongótábora alakult ki bizonyos típusú elektronikus eszközöknek – nem meglepő módon azoknak, amelyeknek köze van a szépüléshez! Az elektromos fogkefével kezdődött minden, majd a jól bevált szónikus rezgéseket a bőrtisztítás javára fordították. Mindeközben az addig csak kozmetikákban használatos iontoforézis és ultrahang, majd a rádiófrekvencia is megjelent az otthoni használatra szánt kis arcápoló készülékekben, mára pedig csúcstechnológiák és okostelefonunkra letölthető applikációk segítik a bőrproblémáink felismerését és a legmegfelelőbb arcápolók és arckezelési módok kiválasztását. Szakértők szerint a következő készülékek mellékhatások nélkül és valóban hatékonyan csökkentik az öregedés jeleit.

Neutrogena Skin360 bőrszkenner

Mielőtt a lehető legjobb szándékkal arcunkra kennénk sorjában a negyedik féle arcápolót, érdemes felmérni bőrünk állapotát és felismerni valódi igényeit. A Neutrogena Skin360 Scanner névre hallgató bőrdiagnosztikai készülék pontosan ebben nyújt segítséget, hogy aztán a legjobb döntést hozhassuk a bőrápolási rutinunkat illetően. Ez a kis kiegészítő az okostelefon kamerájára illesztve 30-szoros nagyítás valamint 8 LED fény segítségével szkenneli be az arcbőr különböző területeit és továbbítja az adatokat az applikációnak, amely megállapítja a bőrfelületek nedvességtartalmát, pórusnagyságát és ráncmélységét. A Magnifying Mode segítségével 30-szoros nagyításban kaphatunk képet a bőrünkről.

Foreo IRIS szemkörnyék masszírozó

Az öregedés első jelei a szemkörnyék vékony és a mimika által erősen igénybevett bőrfelszínén jelentkeznek. Akár nem alszunk eleget, akár túl sokat bámuljuk a képernyőt vagy a mobilt, a szemkörnyéken minden kihágás nyomot hagy. Ahhoz, hogy minél tovább megőrizzük a szemek fiatalságát többre lesz szükség az uborkaszeleteknél. A Svéd Foreo márka Iris szemmaszírozója hasznos segítség lehet: szónikus rezgéssel és a kézi masszázshoz hasonló ütögető mozdulatokkal tartja karban a szemkörnyéket. A vérkeringés serkentése mellett ellazítja az izmokat, 70%-os hatékonysággal csökkenti a sötét karikákat valamint a táskákat és 43%-kal csökkenti a ráncokat. Jól hangzik, igaz?

Nuface Trinity arcfeszesítő készülék

A Nuface Trinity arcfeszesítő készüléke mikroáramú technológiával feszesíti és emeli meg az arcbőrt az izmok és a bőr stimulálása útján. Emellett serkenti a nyirokkeringést  csökkentve a duzzanatokat, ödémákat valamint a kollagén termelést is elősegíti, így a bőr belülről erősödik, válik rugalmassá. Rendszeres használatával az arckontúrok határozottabbakká válnak, a bőr tónusa javul, a ráncok pedig csökkennek.

Project E Beauty vörös fény mikrodermabrázió

Az idő múlásának egyik legkiábrándítóbb következménye az egyenetlen bőrfelszín. Míg az elszíneződések könnyedén eltüntethetők egy kis korrektorral, az egyenlőtlen textura nehezen palástolható. A Project E Beauty vörös fénnyel kezelő készüléke erre a problémára nyújt segítséget. Bármennyire is banálisnak tűnik, hogy egy egyszerű fényterápia hatékony lehet, a vörös fény bizonyítottan késlelteti a bőröregedést, csökkenti a fájdalmat és a gyulladásokat, segíti a sebgyógyulást. A vörös fény a sejten belüli funkciókat katalizálja, a sejtenergia növelésével felgyorsul a regeneráció, elhalványulnak a hegek, simábbá válik a bőrfelszín.

Laser Hair Growth Comb – lézeres hajkefe

A hajvesztés sokakat érint: a férfiak 70%-át 35 éves korban, 85%-ukat 50 évesen. De nemcsak nekik kell aggódniuk, egyre több nő küzd hajhullással vagy a hajszálak elvékonyodásával. Szerencsére van megoldás: a lézeres hajkefe sok esetben megállítja a hajhullást sőt, új hajszálak növekedését eredményezi. Az alacsony energiájú lézerrel működő eszköz heti 2-3 alkalommal lézeres terápiát nyújt a fejbőrnek. A hajszálakban elnyelődő lézerfény jótékony hatással van a hajnövekedésre annak valamennyi ciklusában valamint képes újraaktiválni az inaktív hajhagymákat.

Neutrogena 3D nyomtatott arcmaszkok

Az arcmaszkok sosem látott népszerűségét kihasználva, a technológiai innovációt a személyre szabhatósággal ötvözve hozta létra a Neutrogena 3D nyomtatással az arc formájára és az arcbőr különböző területeinek eltérő igényeire szabott lapmaszkját. A MaskID alkalmazásban készített fénykép alapján a különböző zónákra különféle hatóanyagokat javasol az applikáció. Tehát egy lapmaszkon belül többféle hatóanyagot juttathatunk az arc eltérő igényű területeire. Az újdonság weboldalán már kérhetünk értesítést arról, mikortól rendelhető mindenidők legegyedibb arcmaszkja.