Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

FRIZURA

Andie MacDowell megmutatta, hogy ilyen szexi még sosem volt még az ősz haj

2022. október 04.

2 perc olvasás

ELLE

Andie MacDowell frizura párizsi divathét ősz haj L'Oeral
Andie MacDowell megmutatta, hogy ilyen szexi még sosem volt még az ősz haj
© Arnold Jerocki / Getty Images

Andie MacDowell egyszerűen imádja új, ősz haját. 


Andie MacDowell a koronavírus idején abbahagyta a hajfestést, ezáltal pedig a természetes szépség és az öregedés egyik szószólója lett Hollywoodban.

Andie MacDowell az ősz haj nagykövete

A 64 éves színésznő vasárnap a Párizsi Divathéten a L'Oreal Paris bemutatóján lépett színpadra. Ruhája azonnal oda vonzotta a tekinteteket, a pezsgő színű  dressz a combig érő hasítékkal hatalmas sikert aratott. A mára jellegzetessé vált göndör fürtjei pedig nemcsak formájuk miatt arattak nagy sikert. 

Andie MacDowell évek óta nem festi a haját, ősz fürtjeiért pedig egyenesen rajonganak az internetezők. Szeretné megmutatni az embereknek, hogy az öregedés egy olyan természetes folyamat, amin nincs semmi szégyellnivaló, sőt, egyenesen szexi is lehet, csak tudni kell azt viselni. 

Az ősz hajszálak nem azt jelentik, hogy az embernek le kellene mondania a magazbiztosságról vagy az önszeretetről, hanem inkább megmutatni azt, hogy nem a hajszín változásán múlik egy ember magazbiztossága és önszeretete.

Nem ő volt az egyetlen világsztár, aki végig vonult a L'Oreal Paris divatbemutató kifutóján, Eva Longoria is megjelent az este folyamán hatalmas sikert aratva. 

A családtagjai inspirálják

Andie MacDowell azt is elmondta júniusban egy interjúban, hogy imádja az ősz tincseket, és nagyban inspirálták a már ősz családtagjai, akikre nagyon felnéz. 

A húgom már teljesen ősz, pedig csak 18 hónappal idősebb nálam. Zseniálisan áll neki, és bevallom, féltékeny lettem! A koronavírus alatt jobban odafigyeltem a gyökereimre, és arra, miben hasonlítok rájuk. A szemem, a bőröm, az arcom, elkezdtem felfedezni a családtagjaimat a vonásaimban. Akkor pedig azt mondtam, hogy szeretném, ha a hajam is ilyen lenne, akár csak a húgomé. Az öregedés büszkeséget, méltóságot érdemel. Megérdemeljük, hogy akkor is magabiztosnak érezzük magunkat. A szépségnek nincs lejárati ideje. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves