Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Prada Paradoxe

A parfüm, aminél kulcs a fenntarthatóság

2023. május 10.

2 perc olvasás

ELLE szerkesztőség

fenntarthatóság szépség parfüm Prada Paradoxe

Támogatott tartalom

A parfüm, aminél kulcs a fenntarthatóság
© Prada

A Prada Paradoxe jóval több, mint egy kellemes nyári illat. Ez a parfüm úgy lett megálmodva, hogy hosszú úton kísérjen el téged. 


Sosem ugyanaz, mindig önmagam

mondja a szlogen, ami tökéletesen összefoglalja a szellemiséget, amit a parfüm megtestesít. A folyamatos változást, a szűnni nem akaró fejlődést, melynek fő motorja a világ és önmagunk iránti kíváncsiság. Az ezerarcú Prada-nő  minden életszakaszában újabb és újabb dolgokat ismer meg önmagáról, a Paradoxe virágos-ámbrás kompozíciója pedig a maga sokrétűségével mindig hagy felfedezni valót.

A Prada Paradoxe illat három fenntartható forrásból származó összetevőre épül – a marokkói narancsvirágolajra, a vaníliaforrázatra és a kalábriai bergamott szívjegyre. Elsőként tárja a technológia világa elé a természetet azzal az innovatív technológiával, amely még a bimbó kinyílása előtt képes kinyerni az illatot a narancsvirágból. Az eljárásnak köszönhetően az összetevő dúsan virágos, kicsattanóan friss dimenzióját megörökítve tündökölhet. Az illat alapjegyében megtalálható,  jellemzően férfias illatokban felbukkanó Ambrofix™ az érzékiség váratlan dimenzióját hívja életre a kompozícióban. Ez az innovatív biológiai átalakítással előállított, természetes eredetű ámbra, erős, konzisztens, autentikus fás-ámbrás jegyet ad az illathoz. Az alapjegy másik fontos összetevője a Serenolide™, mely egy innovatív, a levegőben egyik legjobban megmaradó pézsmamolekula, amit ehhez az illathoz hoztak létre.

Prada Paradoxe újratölthető csomagolásban

Nem csak az szellemiség és az illat megálomodásánál, de a csomagolásnál is kiemelt szerepet kapott a fenntarthatóság. Az üveg tervezése során nagy figyelmet fordítottak a súlyuk csökkentésére és arra, hogy minél kevesebb üveget kelljen felhasználni a gyártáshoz. Az üvegcsék pedig kiürülés után újratölthetőek, egy 50 ml-es Prada Paradoxe és egy 100 ml-es utántöltő 40%-kal kevesebb anyag felhasználását teszi lehetővé, három 50 ml-es Prada Paradoxe-hoz képest. 

A felelősségteljes és komplex illathoz nem is találhattak volna jobb reklámarcot, mint az erőteljes mégis végtelenül könnyed és nőies Emma Watson, aki színésznőként és aktivistaként is számtalan fontos ügy mellett áll ki. Az általa rendezett reklámfilm a folyamatos változás, állandó megújulást állítja a középpontba - csakúgy mint maga a Prada Paradoxe. 


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves