Quantcast

#N°1

A N°1 De Chanel új fejezetet nyit a márka történetében

A N°1 De Chanel új fejezetet nyit a márka történetében

A Chanel új bevezetése, egy környezettudatos, holisztikus, öregedésgátló szépségápolási termékcsalád, amely vörös kamélia kivonatot tartalmaz.

A Chanel fenntartható forrásból származó smink- és bőrápoló termékcsaládot dobott piacra - a N°1  nevet viseli -, amely a napokban került a boltok polcaira. A kilenc darabból álló kollekció, amely sminket, bőrápolót és illatot tartalmaz, újratölthető kiszerelésekben érkezett. 

A formulák növényi alapú összetevők széles skáláját tartalmazzák, de minden termék középpontjában a vörös kamélia virága áll, amely a márka kutatói szerint támogatja a bőr vitalitását és védi a bőrfelszínt a durva környezeti agresszorokkal szemben. A Chanel azt is állítja, hogy az összetevő a bőr öregedésének első jeleit célozza meg, 25 százalékkal csökkenti a ráncok megjelenését, 25 százalékkal frissíti a pórusokat és 25 százalékkal növeli a bőr rugalmasságát. Egy 45 nő által végzett önértékeléses tesztelés során 81 százalékuk számolt be arról, hogy a bőrük közvetlenül a használat után kellemesebb érzetűvé vált.

A 97 százalékban természetes eredetű összetevők (amelyek 76 százaléka a kamélia virágából származik) mellett a márka fenntarthatósági törekvéseit  szem előtt tartva a csomagolással csökkenti ökológiai lábnyomát. Konkrétan a N°1  De Chanel Revitalizáló krém (110 $) fedele 90 százalékban bio alapú anyagokból készül, amelyek 10 százaléka kaméliából származik, a termékek tégelyei vékonyabb üvegből készülnek, a csomagolást organikus festékkel színezték, és a márka eredeti csomagolásaiban elhelyeztt klasszikus papír termékleírást QR-kóddal helyettesítették.

A termékkínálatban az arcbalzsamtól a szérum permetig minden megtalálható, de van néhány különösen izgalmas újdonság: a N°1  De Chanel Revitalizáló alapozó (70 $), amely 20 árnyalatban kapható, és építhető, fényes finisht kínál; a N°1  De Chanel Revitalizing Serum (160 $) - ez a termékcsalád lelke - az ígéret szerint korrigálja az öregedés öt fő jelét; a N°1  De Chanel Powder-to-Foam Cleanser (55 $) púderből gazdag habbá alakul át, mialatt eltávolítja a bőrön lévő szennyeződéseket; és N°1  De Chanel ajak- és arcbalzsam (45 $), amely az arcot ragyogóvá varázsolja, míg az ajkakra leheletnyi színt varázsol.

Forrás: Elle