Quantcast

Egészséges bőr

A bőrápolás alkímiája

A bőrápolás alkímiája
© ANJA

A varázslat ott kezdődik, ahol a modern kutatás és a tapasztalat tudása találkozik. Az Anja bőrápoló termékeinek megalkotását nem túlzás az alkímiához hasonlítani. 

Az Anja nyomon követi a legújabb tudományos fejlesztéseket, legyen szó hatóanyagokról vagy eljárásokról, ugyanakkor hisz a misztikus szépségben, azaz a belső harmónia és a test egymásra hatásában. A hosszan tartó szépség tudományát az Anjánál nem övezik titkok, mint a régi alkimista mesterek receptjeit. Az Anja számára mindennél fontosabbak az egzakt eredmények és azok megosztása vásárlóikkal – termékeik összetevői és a készítés folyamata teljesen átlátható, mert meggyőződésük, hogy bőre egészségéről mindenki csak a megfelelő információk birtokában dönthet felelősen. Ezt nem csak szavakkal támasztják alá, hanem tettekkel is, hiszen termékeik tudatos csomagolással kerülnek forgalomban, amely környezetbarát.

Ezt a tudatosságot mutatja a Magic oil is, amely a fehér tea tiszta, kifinomult illatával a könnyedséget és az törődést hangsúlyozza. Egyetlen üvegtégelyben különböző földrészekről származó ősi hatóanyagokat egyesítenek, melyek hatását a legújabb kutatások bizonyítják. A Camellia Sinensis, a zöld teacserje kivonata a gésák ősi titkát hozza Japánból; a tamanuolaj a Madagaszkáron növő fák magjából nyert elixír; a sáfrányos szeklice páfrányból nyert olaj Indiából érkezik; a babassuolajat Brazília északi partjain nők préselik a pálma gyümölcséből; a feketekömény-olaj a távol-keleti országok csodaszere.

Természetes összetevők kezeskednek a bőr védelméről és táplálásáról, rugalmasságának megőrzéséről, és biztosítják az egészséges, lágy bőrt. Nedves bőrünkbe masszírozva az olaj ahhoz az énidőhöz is hozzájárul, mely a testi-lelki feltöltődéshez szükséges. Kimondottan ajánlott a bőr számára különleges időszakok, például a várandósság alatt használni. A törékeny hajvégekbe is új életet lehel, elég csak néhány mozdulattal felvinni rájuk az olajat.

A világ minden tájáról összegyűjtött ősi hatóanyagok és tudás a hiteles kutatási eredményekkel megtámogatva olyan formulát alkotnak, melynek hatása felér egy varázslattal. Az olaj kifinomult, nőies, és minden cseppjében ott van a misztikus szépség esszenciája, mely összhangban van a mai, modern nő elvárásaival.

A termékekről bővebb információért látogasson el az Anja weboldalára