Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Nails

4 tavaszi manikűr, amit most mindenki imád

2024. április 23.

2 perc olvasás

ELLE

manikűr tavaszi manikűr
4 tavaszi manikűr, amit most mindenki imád
© Shutterstock

Ezekért a tavaszi manikűrökért rajonganak a nők. 


Készen állsz arra, hogy kipróbálj valami divatosat? Mutatjuk azokat a tavaszi manikűröket, amelyek most hatalmas népszerűségre tettek szert. Azonban olyan trendekről van szó, amelyek újra és újra felbukkan a világban, de ez még nem azt jelenti, hogy nem menők. Mutatjuk a legjobbakat!

A francia manikűr

A francia körmök népszerűségének növekedése egyértelműen a "csendes luxus" esztétikájához köthető, mivel ez a körömdizájn adja azt a minimális, tiszta befejezést, amit mindenki szeret. Egyszerűen ennek a trendnek sosem fog leáldozni, hiszen mindig visszatér. Lássuk be, hogy elképesztően elegáns és nőies, így nem csoda,hogy annyian imádják.

A négyzet alakú körömformák

A szín szinte majdnem mindegy, de négyzet legyen. Most ezt a körömformát lehet látni mindenütt, de a körmösök közül is rengetegen kedvelik ezt a letisztult dizájnt. A négyzet alakú körmök már annak idején is nagyon divatosak voltak, mi pedig örülünk, hogy most is utat tör magának. A rövidebb változat pedig hozzájárulhat ahhoz, hogy mindig szép körmeink legyenek, de közben kényelmes is maradjon.

Az állatmintás körmök

Igen, ez így van, az állatmintás visszatért. Nem csupán a ruhák esetében, de a körmökön is ott vannak. Ezt a manikűrt sokan szeretik, de vannak, akik túl soknak és giccsesnek találják. Azonban meg lehet találni az arany középutat, ami még kifinomult és nőies. Mutatunk egy-két remek példát:

A fémes felületek

Végül, de semmiképpen sem utolsósorban köszöntsd a fémes körömlakkokat. Az Instagram és a TikTok szerint is ezek a lakkok 2024-ben újra megjelentek. Ez a trend bizony visszahozza az 1990-es évek hangulatát, amit nem is bánunk, hiszen egy remek korszak volt divat szempontjából. Ha egy kis feltűnésre vágysz, akkor mindenképpen ki kell próbálnod ezt a stílust!

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves