Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Tökéletes körmök

3 körömtrend, amit a tenger inspirált, tökéletesek a nyári szezonban

2024. június 11.

2 perc olvasás

ELLE

köröm körömtrend manikűr
3 körömtrend, amit a tenger inspirált, tökéletesek a nyári szezonban
© Shutterstock

Ezek a körömtrendek azonnal meghozzák a kedvünket a nyárhoz. 


Itt az évnek az az időszaka, amikor élvezhetjük a nyarat. Nem meglepő, hogy a tenger inspirálja a legjobb körömtrendeket. A kék szín dominál mindenhol, ami könnyedén elrepíthet mindet gondolatban a világ legszebb helyeire. Mutatjuk, milyenek most a legnépszerűbb körmök!

A tengericsillagok sem hiányozhatnak

Az arany, a kék és a fehér együtt csak jó lehet. Ehhez pedig még jönnek a rózsaszín tengericsillagok. Ez a köröm csodálatos képet ad arról, milyen nagyszerű érzés, amikor nyár van és a tengerparton pihenhetünk egész nap. Érdemes kipróbálni a tenger szerelmeseinek, mert valami igazán egyedit mutathatnak meg vele. A színek árnyalatait pedig kedvedre választhatod ki. A végeredmény biztosan nagyszerű lesz.

A tökéletes Hibiszkusz virág

Semmi sem repít minket úgy azonnal Hawaii vagy egy másik sziget partjaira, mint a trópusi virágok. Csupán arra van szükség, hogy a babakék francia manikűrödnek adj Hibiszkusz-szerű virágokat. Fontos azonban, hogy a kéknél is egy kis maszatolással a körmösöd teremtsen olyan érzést, mintha a vizet látnánk, a virágok pedig lebegnek rajta. Ha egy kis extra nyári lendületre vágysz, a köröm alapján lévő semleges árnyalatot dobd fel valami nyáriasra, például egy trendi vajsárgával nem lehet tévedni. 

Hozz krómot és 3D-s kiegészítőket a strand manikűrödbe

A króm már egy ideje nagy divat a körömvilágban, és a 3D-s kiegészítők is hódítanak. Mi lenne, ha most a strandszezon kedvéért kombinálnád őket? Próbálj ki egy ombre hatást kék manikűrhegyekkel, amelyek egy semlegesebb árnyalatba halványulnak, majd vigyél fel krómozott púdert, hogy a megjelenés összemosottabb legyen. Az apró kiegészítők, például strasszkövek beépítése csillogást kölcsönöz, és pont úgy néz ki, mint a kagylók vagy más törmelékek, amiket partra most a víz. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves