Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Easter nails

3 köröm húsvétra, ami most nagyon divatos

2024. március 27.

2 perc olvasás

ELLE

húsvét köröm körömtrend
3 köröm húsvétra, ami most nagyon divatos
© Shutterstock

Ezek a körmök tökéletesek húsvétra. 


Szeretnéd, hogy a körmeid cukorkásan nézzenek ki? Ideje ihletet merítened a húsvéti csokitojásokból, a csokoládétojásokból. Mutatjuk, mit hozhatsz ki a körmeidből az ünnep előtt, ha azt szeretnéd, hogy sok-sok bókot zsebelj be az elkövetkezendő napokban. 

Próbáld ki a pasztell pöttyöset

 A pasztell körömszínek 2024-ben is menő trendnek számítanak, hiszen tökéletesek húsvétra is. Az egyik módja az ünnep ihlette, de mégsem túl sok megjelenésnek, ha fehér pöttyöket teszel az aqua, lila, rózsaszín és zöld pasztellszínek váltakozó árnyalatainak tetejére. Ez a köröm aranyos és egyszerű, mint a húsvéti kosár köré kötött szalagok. 

Kell a csillogás

Legyünk őszinték, egyetlen ünnep sem teljes egy kis csillogás nélkül. És van rá mód, hogy a húsvéti manikűrödbe éppúgy beépíts valami csillogást, mintha a karácsonyra készülnél. Ahelyett, hogy csillogó hópelyheket festesz a körmeidre, adj egy csillogó nyuszidizájnt a körmöd hegyére. A többi körmödet hagyd semleges színűre, hogy a design igazán kitűnjön. 

A húsvéti tojásos körmök nagyon menők most

Ha gyerekkorodban valaha is festettél húsvéti tojásokat, itt az ideje, hogy inspirálódj ebből a hagyományból, és most a körmeiden éld ki magad. A sok pasztell árnyalatot, például sárgát, levendulát és világoszöldet tartalmazó lenyűgöző, kavargó dizájn ideális a tavaszhoz, bár a színek bármilyen kombinációja jól működhet. Ezzel biztosan nagy sikered lenne.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves