Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Teszt

Villámgyors IQ teszt: megtalálod az összes betűt mindössze 20 másodperc alatt?

2022. október 25.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara
teszt feladat IQ teszt optikai teszt intelligencia teszt
Villámgyors IQ teszt: megtalálod az összes betűt mindössze 20 másodperc alatt?
© Fotó: JagranJosh

Neked sikerül ez az IQ teszt? 


A villámgyors IQ teszt lényege, hogy pár egyszerű feladvánnyal letesztelje az intelligenciát. Az emberek sokszor nem figyelnek eléggé a részletekre, csupán felületesen nézik meg a dolgokat. A következő kép megfejtéséhez viszont el kell veszni a részletekben. 

Íme a 20 másodperces IQ teszt! 

A feladat a következő, meg kell találni a sok D betű között az összes B-t. Elsőre egyszerűnek tűnhet, de a kép optikai csalódásként is működik, viszonylag nehéz megtartani a koncentrációt, és észrevenni a megbúvó betűket. A megoldásra csupán 20 másodperc áll a rendelkezésre. 

iq-teszt-2022
Fotó: JagranJosh.

Annyit segítünk, hogy négy darab B betű van a képen! 

Azok, akik megtalálták az összes betűt a megadott idő alatt, nagy valószínűséggel átlag feletti IQ-val rendelkeznek. Kimagasló a problémamegoldó-képességük, illetve kiváló képzelőerővel rendelkeznek. Szeretik a kihívásokat, nagyra értékelik a tökéletességet. 

Ha esetleg nem sikerült az összes betűt megtalálni, akkor itt lesz a megfejtés!

iq-teszt2-2022
Fotó: JagranJosh. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves