Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Személyiségteszt

Melyik személyiségtípusba tartozol? Ebből a pár perces tesztből kiderül

2022. október 28.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara
személyiségtípusok teszt személyiségteszt feladat
Melyik személyiségtípusba tartozol? Ebből a pár perces tesztből kiderül
© Fotó: JagranJosh

Az egyes személyiségtípusok másként nyilvánulnak meg a különféle szituációkban. Most kiderítheted, hogy melyikbe tartozol! 


Rengeteg képes rejtvény, optikai illúzió terjed az interneten. A változatos feladványok mindig az agy egy-egy funkcióját tesztelik, vagy a gondolkodásmódra helyezik a hangsúlyt. Az alábbi feladványt az eltérő személyiségtípusok másként látják, így ha kitöltöd a tesztet, könnyedén kiderítheted, hogy mely típusba tartozol.

Íme a személyiségteszt!

A teszt csupán pár kérdésből áll, nem vesz sok időt igénybe. Csupán az alábbi öt képet kell alaposan megnézni, majd kiválasztani a szimpatikus választ. Minden esetben jegyzeteld le a kiválasztott betűt, hiszen ez alapján lesz az értékelés. 

Melyik irányba nyílik az ablak?

A: Kifelé

B: Befelé

Fotó: JagranJosh

Ki ölel kit?

A: Egy nő ölel egy férfit
B: Egy férfi ölel egy nőt

Fotó: JagranJosh

Mit látsz?

A: Egy koponyát
B: Két űrhajóst

Fotó: JagranJosh

Mit látsz?

A: Egy macskát
B: Egy arcot

Fotó: JagranJosh

Mit látsz?

A: Egy száraz fát
B: Egy férfi arcát

Fotó: JagranJosh

Minden válasz B: 

Pragmatikus, gyakorlatias: Azok az emberek, akik ebbe a típusba tartoznak, mindent pragmatikus szempontból közelítenek meg. Fontos számukra a kényelem, és folyton arra törekednek, hogy miként lehet a dolgokat könnyebbé tenni. Tele vannak kreatív ötletekkel. 

Minden válasz A:

Intuitív: Az intuitívek csoportjába tartozó emberek hallgatnak a megérzéseikre, emellett remek megfigyelőképességekkel rendelkeznek. Sokszor ösztönből cselekednek, jól kezelik a problémákat, és mindig törekszenek a megoldásra. 

Legtöbb válasz A:

Logikus, tudós: A logikus típusba tartozó emberek, mindig szánnak elég időt arra, hogy rendszerezzék a gondolataikat, mielőtt cselekszenek. Ritkán követnek el hibákat, alaposan mérlegelnek mindent. Nem szeretnek kockáztatni, inkább biztosra mennek. 

Legtöbb válasz B:

Empirikus: Az empirikus emberek számára nagyon fontos a tapasztalat, ezért legtöbbször inkább cselekszenek, és csak utána gondolkoznak. Néha nehézkessé válhat számukra a problémák megoldása, ám hatalmas szenvedéllyel rendelkeznek, ami átsegíti őket a nehéz időkön. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves