Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Személyiségteszt

Melyik szín dominál szerinted a képen? A válasz fontos dolgot árul el a személyiségedről

2022. október 21.

1 perc olvasás

ELLE
kép színek személyiség személyiségteszt
Melyik szín dominál szerinted a képen? A válasz fontos dolgot árul el a személyiségedről
© timesnownews.com

Ez a személyiségteszt fontos dolgot árul el rólad. 


Kockázatvállaló vagy inkább perfekcionista? Ez a személyiségteszt most elárulja, hogy milyen ember vagy valójában. Nézd meg a képet! A képen, amelyik szín inkább dominál és többet látsz belőle, fontos dolgokat árul el a személyiségedről. 

timesnownews.com

A türkiz szín

Kockázatvállaló és kreatív: ez a két tulajdonság jellemez téged a leginkább. Ha ez a szín keltette fel a figyelmed, anélkül vállalod a kockázatot, hogy félnél a következményektől. A fantáziád is nagyon élénk, ezért elmondható, hogy nagyon kreatív vagy. 

A citromsárga szín

Ha a sárga szín keltette fel leginkább a figyelmed, akkor könnyed és alkalmazkodó vagy, és nem csinálsz nagy felhajtást életkörülményeiddel kapcsolatban. Nagyon nyugodt személyiség vagy, és nem akarod, hogy a lelki békédet bármi is megzavarja.

A sötétkék szín

Ha leginkább a mélykék színt vetted észre, azt jelenti, hogy mindent elemezel az életedben, és ettől leszel egy igazi  perfekcionista, aki mindig a tökéletességre törekszik. Ennek a tulajdonságodnak köszönhetően még a legnehezebb célokat is képes vagy elérni.  

Melyik szín keltette fel a te figyelmedet leginkább?


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves