Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

IQ-teszt

Sikerült megoldanod ezt az 5 másodperces IQ-tesztet?

2022. november 07.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara
IQ teszt feladvány
Sikerült megoldanod ezt az 5 másodperces IQ-tesztet?
© Fotó: JagranJosh

Hoztunk egy villámgyors IQ-tesztet, ami segít megtornáztatni az agyat. 


Ez a villámgyors IQ-teszt pillanatok alatt megmutatja, hogy mennyire erősek a megfigyelőképességeid, és hogyan tudsz koncentrálni. A feladat megoldásához logikus gondolkodásra is szükség lesz, ezért nem csoda, hogy csak a legokosabbaknak sikerül megfejteni. 

Itt az IQ-teszt!

Az IQ-teszt egy trükkös képrejtvény. A feladat egyszerű, ki kell találni, hogy melyik nő viszi haza a legtöbb vizet. A megoldás a képen van, így érdemes alaposan megnézni az ábrát. A feladvány becsapós, ezért mindenképp gondold át alaposan a választ. 

Fotó: JagranJosh

Itt a megfejtés

A két nő közül az egyik fa vödrökkel indult el, míg a másik fémmel. Ha alaposan megnézed a képet, akkor láthatod, hogy a fa vödrök nagyobbak, de csak kívülről. Illetve az egyik vödör eltört, folyik belőle a víz, ezért nagy valószínűséggel az út során ki fog ürülni. Így a válasz is egyszerű, a hátul sétáló nő viszi haza a legtöbb vizet. 

Fotó: JagranJosh

A képrejtvényt csak azok tudták megoldani 5 másodpercen belül, akik remek megfigyelőnek számítanak, és legtöbbször logikus döntéseket hoznak. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves