Quantcast

Dramedy

Új sorozatban tűnik fel Selena Gomez – íme a részletek

© Craig Blankenhorn/Hulu

A színész-énekeső a Hulu legújabb sorozatának, az Only Murders in the Building egyik főszerepét alakítja.

A Disney csatornás produkciói óta nem láthattunk sorozatban Selena Gomezt, ám a színésznő hamarosan visszatér a képernyőkre. A Hulu következő szériájában, az Only Murders in the Building című sorozatában fogja alakítani Mabelt, az elegáns Upper West Side-i lakót, aki egy valódi krimiben találja magát, miután a lakóépületében egy gyilkosság történik. Steve Martin és Martin Short szegődik a lány mellé, hogy az amatőr nyomozók felgöngyölítsék az ügyet – csakhogy a nyomozás közben rájönnek, hogy a triójukban talán több van, mint azt elsőre gondolták volna.

A sorozat forgatókönyvét Steve Martin és John Hoffmann írta, a produkció társproducerei között pedig feltűnik Dan Fogelman, a This Is Us készítője is. Utánajártunk, mi mindent lehet tudni az izgalmas krimi-podcastból lett komédiáról.

Mikor érkezik az első évad?

A Hulu megerősítette, hogy az Only Murders in the Building augusztus 31-én debütál a streaming-szolgáltató felületén, és hetente jelentkezik majd új részekkel – összesen 10 epizód várható az első évadban.

„Nagyon különleges, meglepően érzelmes” – fogalmazott Craig Erwich, a Hulu vezetője a Deadline-nak adott interjújában, amikor tavaly augusztusban bejelentették az új show munkálatait. „Nagyon modern és egyben tájékoztató jellegű is a gyilkosságokról és a podcastokról. Óriási meglepetéseket tartogat – ha elkészül, igazán különleges lesz.”

Idén júliusban egy hosszabb előzetes is érkezett az új sorozathoz:

Kiket láthatunk a főbb szerepekben?

A három főszereplő, Selena Gomez, Steve Martin és Martin Short mellett több ismerős arc is felbukkan majd a képernyőn. Januárban egy Twitter-fotóról kiderült, hogy várhatóan Sting is feltűnik majd egy epizódban, emellett Nathan Lane, Amy Ryan és Jane Lynch neve is szerepel a stáblistán.

Komédiára vagy drámára számíthatunk?

Egy kicsit mindkettőre. Selena februárban egy Instagram Live keretében mesélt a show-ról és arról, milyen a közös munka Martinnal és Shorttal. „Nagyon jó móka a sorozat. Egyfajta dramedy, szóval vannak benne nagyon igazi pillanatok, máskor pedig teljes káosz alakul ki. Steve Martinnal és Martin Shorttal dolgozom együtt, és mindketten elképesztő emberek.”

Tavaly augusztusban Martin Short a The Daily Beast-nek adott interjújában mesélt részletesebben a történetről. „Három emberről szól, akik egy New York-i apartmanházban élnek. Látják egymást a liftben, bólintanak is a másiknak, de sosem beszélnek. Még a másik nevét sem tudják. Aztán megtudjuk, hogy a saját lakásukba érkezve mindegyikük bekapcsolja a kedvenc krimisorozatát, amiért rajong. Aztán egyszer mindhárman együtt lifteznek egy negyedik személlyel, akit később meggyilkolnak, és elhatározzák, hogy megoldják a rejtélyt. De kötnek egy alkut, miszerint csak a házon belül nyomoznak majd a gyilkos után.”

Hogyan kapta meg Selena a szerepet?

Steve Martin egy interjúban úgy fogalmazott a casting kapcsán: „Kapsz pár nevet listába szedve, és arra gondolsz, persze, jók lennének. Aztán egyszer csak valaki azt mondja: ’Mit szólnátok Selena Gomezhez?’ és csak arra tudsz gondolni, hogy igen, hát persze! Csak egyetlen kérdés hangzott el: ’Meg tudjuk szerezni őt?’ A játéka gazdag és érett, de megtanulta visszafogni magát, amikor kell. Marty és én is elég őrültek vagyunk, ő pedig a sziklaszilárd alap.”

Lesz benne romantika?

Lesz bizony, Selena partnerét Aaron Dominguez alakítja majd. A lesifotósok februárban New York utcáin kapták lencsevégre a párost forgatás közben. Aaron aztán Selena egyik élő Instagramos bejelentkezésében is feltűnt, ami után a rajongók egyből találhatni kezdték, vajon a való életben is egy párt alkotnak-e. Ezt azonban Selena megcáfolta, miután egy interjúban elárulta, senkivel sem jár éppen.

Érdemes lesz figyelni a ruhákat

Májusban jelentek meg az első hivatalos fotók a sorozatról, és már ezek alapján látszik, hogy elleshetünk majd pár divattippet Selena karakterétől. A mustár- és kanárisárga outfitjei mellett egy sikkes talpig fekete szettben, egy kockás miniszoknyában és több szemrevaló kabátban is láthatjuk a színésznőt.

Forrás: Elle