Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

ERAS ERA

Taylor Swift 4 vadonat új dallal is meglepte a rajongóit

2023. március 17.

2 perc olvasás

Szőke Anna

Taylor Swift az éhezők viadala turné Eras Tour Swifties
Taylor Swift 4 vadonat új dallal is meglepte a rajongóit
© Instagram/@taylorswift

Ilyen, amikor egy sztár tényleg törődik a rajongóival: Taylor Swift hatalmas meglepetéssel örvendeztette meg követőit!


Ma kezdődik el Taylor Swift, Eras Tour névre keresztelt koncertkörútja, melyre már gőzerővel készült a 33 éves énekesnő. A hihetetlen népszerűségnek örvendő sztár koncertjeire, már hónapokkal ezelőtt elfogytak a jegyek, és rajongói tűkön ülve várják, hogy kedvencük végre megérkezzen hozzájuk.


Új dalokkal ünnepelt

Az énekesnő, tegnap Instagramján osztotta meg követőivel, hogy a turné kezdetét egy extra meglepetéssel ünnepli meg. Ez pedig nem más volt, mint az, hogy 16-án éjfélkor elérhetővé tett 1 olyan dalt, amit korábban még sosem hallhattak a Swiftiek (Swifties = Taylor Swift rajongók csoportjának beceneve), és 3 másikat, amik végül nem kerültek önállóan kiadásra.


taylor_swift_elle
Fotó: Instagram/@taylorswift

Az "All of the Girls You Loved Before" című szám korábban még egyetlen lemezen sem jelent meg, így egy valóban vadonat új szerzeményt kaptak a fanok. Az "Eyes Open" és a "Safe & Sound" című dalokat az Éhezők Viadala című filmben, már hallhattuk és a mozi betétdalait felvonultató lemezen is szerepeltek már.  Az "If This Was a Movie"  pedig, Taylor 2010-es Speak Now című nagylemezének deluxe verzióján, egyszer már elérhető volt, mint bonus track.


Még egy várost is átkereszteltek miatta

A 35 állomásos koncertturnét, a mai napon, az arizonai Glendale-ben megrendezésre kerülő koncert nyitja meg. Ennek a nagy jelentőségű eseménynek a tiszteletére, a várost hivatalosan is átkeresztelték néhány napra.


Én, Jerry P. Weiers, Glendale városának polgármestere, a városi tanács nevében kinyilvánítom, hogy 2023. március 17-én és március 18-án, Glendale városát ideiglenesen Swift City-vé kereszteljük át

– jelentette be a város polgármestere még hétfőn.


 

Taylor Swift lázasan készül, a turnét beindító első koncertjére

A meglepetés mellett, a 33 éves tehetség arról is posztolt, hogy mi zajlik jelenleg a színfalak mögött. Több fotót megosztott magáról, miközben épp próbál a ma esti koncertre. Illetve azt is elárulta, hogy a gitárt, amit fellépéséhez használ majd, bizony nem más, mint édesapja és édesanyja dekorálta ki számára. Taylor már 2010-es Fearless turnéján is egy kristályokkal borított gitárral lépett fel, úgy néz ki ez egyfajta kabala számára. 

Az énekesnő Eras Tour koncertkörútja, egyelőre csak Észak Amerikát érinti, de elmondása szerint lázasan dolgoznak azon, hogy mielőbb kihirdethessék az európai turnéállomásokat is.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves