Quantcast

Sorozat

Nagyon izgalmasnak ígérkezik a Szexoktatás 3. évada

Elindult a visszaszámlálás - minden, amit tudni lehet a folytatásról!

Hamarosan láthatjuk a Netflix népszerű sorozatának, a Szexoktatásnak a következő évadát. Pontosan szeptember tizenhetedikétől lesz elérhető a streaming szolgáltatónál a 3. évad, ami az eddigiek alapján az egyik legizgalmasabbnak ígérkezik. Nézzük, mit tudunk a folytatásról!

Három új karakter

Azt már korábban tudni lehetett, hogy az eddig szereplők mind visszatérnek, mostanra azonban már az is kiderült, hogy új csapatagokkal bővül a gárda. A suli új igazgatót kap, akit Jemima Kirke fog alakítani. Megismerkedhetünk Peter Groffottal, aki Mr. Groff sikeres, és nem túl visszafogott bátyja, valamint feltűnik egy új diák is a láthatáron, akit Dua Saleh kelt majd életre.

Ugrunk egyet az időben

Mivel a második évad igen ütős fordulattal fejeződött be, így azt gondolhatnánk, hogy hajszálpontosan onnan folytatódik, ahol elvágták. Azonban úgy tűnik, kissé később folytatódik a történet. „Van egy kis időugrás a második évad cliffhangere óta. Otis visszatér az iskolába, de egy csomó más dologgal lesz elfoglalva. Kicsit felnőtt, és kissé pimaszabb lett. Szórakoztató volt az új személyiségét eljátszani. De mindenki megnyugodhat, még mindig olyan szuperkínosan viselkedik, ahogy megszokhattuk tőle” – mondta Asa Butterfield, az Otist megformáló színész a The Guardiannek.

 

Többet megtudhatunk Eric családjáról

Ncuti Gatwa, vagyis Eric az Elle-nek adott interjújában elárulta, hogy ebben az évadban nagyobb hangsúlyt fektettek karaktere származására. Elmondásai alapján a fiú sokkal jobban bele fogja ásni magát a családja történelmébe.