Quantcast

Reboot

Most már biztos: még idén érkezik a Szex és New York folytatása

Most már biztos: még idén érkezik a Szex és New York folytatása
© James Devaney/GC Images

Az HBO Max is megerősítette a reboot sorozat premierdátumát.

Kevés sorozat munkálatait követi akkora figyelem, mint a Szex és New York rebootját: az And Just Like That első forgatási napjától kezdve fotósok és rajongók hada próbálta lencsevégre kapni a New York utcáin forgató stábot. Az alkotók egy-egy információmorzsát már elejtettek a történetről, de a legfontosabb kérdésre mindeddig nem kaptunk pontos választ: mikor érkezik a folytatás?

Az HBO Max most hivatalosan is megerősítette, hogy még idén újra feltűnik a képernyőkön Carrie, Miranda, Charlotte és a többi ismerős arc. Az And Just Like That decemberben lesz elérhető a streamingszolgáltató kínálatában.

A WarnerMedia közvetlen streamingfelülete, az HBO Max október 26-ától lesz elérhető Európában, első körben Svédországban, Dániában, Norvégiában, Finnországban, Spanyolországban és Andorrában, majd 2022-től Kelet-Közép-Európában is. 

„Az HBO Max megérkezik Európába, és a Warner Bros. százéves történetének legjobb filmjeit és tévéműsorait hozza magával az HBO, a Max Originals, a DC és a Cartoon Network tartalmaival együtt. Az az Ének az esőbentől a Mátrixig, a Trónok harcától az Easttowni rejtélyekig, A légikísérőtől a Gossip Girl – Az új pletykafészekig, a Supermantől a Jokerig és a Tapsi Hapsitól a Scooby Dooig tényleg a család minden tagja számára kínálunk valamit. Az HBO Max hamarosan Európa 27 országában, a világon pedig összesen 67 területen sugároz majd – és itt még nincs vége: a jövőben sok minden vár még ránk, mivel eltökélt célunk, hogy 2026-ig 190 területen legyünk jelen” – mondta Johannes Larcher, az HBO Max International vezetője.