Quantcast

Vígjáték

The Sex Lives of College Girls: minden, amit a vadonatúj sorozatról tudunk

The Sex Lives of College Girls: minden, amit a vadonatúj sorozatról tudunk
© FilmMagic / Getty Images

Az HBO Max új sorozatának első évadában 13 rész érkezett a nézőkhöz. 

A The Mindy Project és az Én még sosem… után Midy Kaling újabb merész, szókimondó és humoros sorozatba vágta a fejszéjét: ezúttal a The Sex Life of College Girls című széria producere és társszerzője lett. A 13 részes sorozatot a Brooklyn 99 – Nemszázas körzetben is közreműködő Justin Noble-lal közösem jegyzik. Lássuk, mit lehet tudni a hamarosan debütáló sorozatról!

Miről szól a sorozat?

A sorozat fő szálát négy egyetemista lány mindennapjai alkotják, ebből pedig már kitalálhatjuk: lesz itt szerelem, szex, miközben a lányok próbálnak helytállni a családi és baráti kapcsolataik bonyodalmaiban is. A humoros jelenetek mellett rengeteg mélyebb pillanatra is számíthatnak a nézők, amik célja, hogy rávilágítsanak a fiatal nők életének összetettségére.

Elérhető már a trailer?

Igen, szeptember 22-én az HBO Max kiadta az első hivatalos trailert a sorozathoz. Az egyperces videóban egy-egy vicces monológgal mutatkoznak be a főszereplők. És bár az előzetes sokat nem árul el a sorozatról, a nézőknek garantáltan meghozza a kedvét.

Kik a sorozat főszereplői?

Paulin Chalamet fogja alakítani Kimberlyt, egy arizonai állami gimnázium végzősét. A lány okos, gondoskodó, komoly és ambiciózus, tehát minden szempontból készen áll az egyetemre – egy dolgot kivéve. A szociális képességei fognak még nehézséget okozni.

Amrit Kaur kanadai színésznő alakítja majd Belát, a szuper magabiztos csodabogarat, aki sosem fél kimondani, amit gondol. Saját magát rendkívül szexpozitívnak írja le – annak ellenére, hogy 14 napja szexelt először. Szóval alapvetően máris ő a kedvenc karakterünk.

Alyah Chanelle Scott Whitney-t fogja alakítani. Erős és magabiztos, jellegzetes humora van és hamarosan a focicsapat sztárja lesz. Emellett ő az ország legbefolyásosabb fekete szenátorának egyetlen lánya.

Reneé Rapp fogja alakítani Leightont, aki magát egy normális, előkelő lányként jellemezné, aki nagyszerű családból származik. Mások nagy eséllyel inkább nyersnek és előítéletesnek írnák le. A New York-i Upper East Side egyik leggazdagabb családjából származó Leighton negyedik generációs az essexi egyetemen.

Dylan Sprouse Nicót fogja játszani, aki az Essex egyik végzős diákja, és aki kapcsolatba kerül a négy szóban forgó szobatárssal. Túl sok részletet még nem árultak el a karakterről, de az az érzésünk, hogy nagy szívtipró lesz.

Mikortól látható a The Sex Lives Of College Girls?

A sorozat premierje november 18-án volt az HBO Maxon, arról azonban egyelőre nincs pontos információnk, hogy a magyar streamingplatformon mikor lesz elérhető. 

Forrás: Elle