Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Lock&Key

Madonna lánya videóklippel debütált, hatalmas botrány lett belőle

2022. augusztus 25.

1 perc olvasás

ELLE

zene lourdes leon madonna videoklip Loc & Key Lola zene
Madonna lánya videóklippel debütált, hatalmas botrány lett belőle
© Imaxtree/Bottega Veneta

Váratlan húzás Madonna lányától, hogy saját dallal jelentkezik.


Alig egy éve még úgy nyilatkozott, hogy hidegen hagyja a zenei karrier, ám úgy tűnik, hogy időközben meggondolta magát Madonna 25 éves lánya, Lourdes Leon. Lola művésznéven ugyanis most jelent meg első saját videóklipje, ami a Lock&Key címet kapta.

Az alma ez esetben sem esett túl messzira a fájától, a fiatal lány hasonlóan polgárpukkasztó jelenetekkel rakta tele a klipet, mint egykor édesanyja, Madonna is tette.

Lourdes vad ruhákba öltözve énekel a kamerában hol a tengerparton, hol New York külső kerületeiben, hol pedig egy temetőben.

A videó vége felé pedig a textilt is ledobja magáról, és egy alig takaró, halászhálóra emlékeztető ruhakölteményben spárgázik a homokos tengerparton.

A klip elég vegyes fogadtatásnak örvendhetett az interneten. Vannak, akik imádják és alig várják, hogy Lourdes megtalálja a saját hangját a zeneiparban, míg mások szerint ha nem lenne világhírű édesanyja, akkor minden bizonnyal ez a dal sem érte volna meg azt, hogy elkészüljön.

Via


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves