Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Like a Prayer

Madonna a fél világot magára haragította egyetlen fotóval

2022. augusztus 23.

1 perc olvasás

ELLE
szicília olaszország botrány madonna templom vallás
Madonna a fél világot magára haragította egyetlen fotóval
© Instagram/@madonna

Meglehetősen szokatlan fotósorozatot osztott meg magáról Madonna, amit még a rajongói sem hagytak szó nélkül.


Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy Madonna Szicília szigetén ünnepelte 64. születésnapját, ahol a buli hevében két nővel is csókot váltott.

A party után pedig arra is szakított időt, hogy alaposan körbejárja az olasz szigetet és megismerkedjen a helyi kultúrával.

Templomban pózolt Madonna

Természetesen az úti beszámolóját is megosztotta a követőivel, így többek között azokat a fotókat is, amik egy szicíliai templomban készültek róla. És bár mára már megszokhattuk volna, hogy az énekesnő előszeretettel provokálja a katolikus egyházat, a rajongók mégsem vették túl jó néven ezt a húzását.

Madonna ugyanis több képen is az oltár előtt fekve, valamint annak támaszkodva pózol, rózsaszín, virágmintás ruhájában. A fotókra pedig nagy betűkkel annyit írt: „Jesus loves me” – azaz Jézus szeret engem.

A vallásos rajongóknál a képek kiverték a biztosítékot, és többek szerint is rendkívül tiszteletlen húzás volt a sztártól, hogy az Instagram-fotói háttereként használta a szent helyet.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves