Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

AHS X KK

Kim Kardashian nagy bejelentést tett, ebben a sorozatban fog szerepelni

2023. április 11.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

sorozat videó Kim Kardashian Emma Roberts bejelentés American Horror Story
Kim Kardashian nagy bejelentést tett, ebben a sorozatban fog szerepelni
© Instagram/@kimkardashian

Hosszú idő után Kim Kardashian ismét sorozatban fog szerepelni, a bejelentésével pedig alaposan megdöbbentett mindenkit. 


Kim Kardashian évek óta látható a képernyőn, hiszen a család valóságshowja továbbra is sikeres. Ám filmekben, sorozatokban eddig csupán pár alkalommal bukkant fel. Most minden megváltozik, mivel szerepet kapott az American Horror Story legújabb részeiben.  

Kim Kardashian sorozatban tér vissza 

A híresség még évekkel ezelőtt debütált a képernyőn, játszott a Katasztrófafilmben és több sorozatban. A legtöbb szerepe apró volt, az is előfordult, hogy saját magát alakította. Éppen ezért lepett meg sokakat, amikor 2021-ben ő volt a Saturday Night Live házigazdája. Kim zseniálisan vette az akadályokat és igazán vicces műsort sikerült a stábbal összehoznia. 

Most újabb mérföldkőhöz érkezett, hiszen ő is csatlakozik az America Horror Story című sorozathoz. Az antológiasorozat már a 12. évadnál jár, és minden szezonban más közegben, új színészekkel folytatódik a történet. A nagy hírt Kim Kardashian jelentette be, ám a rövid videóból nem derül ki, milyen szerepet kapott. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kim Kardashian (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés

A FX csatorna megerősítette Kim részvételét, de pontosabb információval ők sem szolgáltak. Ryan Murphy, a sorozat készítője sem árult el részleteket, de a következőket mondta a hírességről. 

Kim a világ legnagyobb és legfényesebb televíziós sztárjai közé tartozik, és nagyon örülünk, hogy az AHS családban üdvözölhetjük. 

A hírek szerint Ryan Murphy nagyon meglepődött, amikor meglátta Kimet a Saturday Night Live-ban, lenyűgözte az alakítása, ekkor döntötte el, vele akar dolgozni. Az információk szerint vicces mégis rémisztő karaktert írtak a híresség számára. Utóbbin annyira nem lepődünk meg, hiszen a sorozat kifejezetten ijesztő. Kim mellett Emma Roberts is csatlakozik az új évadhoz, azt pedig már korábban bejelentették, hogy Matt Czuchry, a Szívek szállodája sztárja szintén szerepet kapott a folytatásban. 

Az új évadról még nem lehet túl sok információt tudni, az biztos, hogy Danielle Valentine regényén a Delicate Conditionon alapszik. A történet egy nőről szól, aki szerint egy gonosz erő vette üldözőbe. Az új évad nyáron érkezik. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves